- Dette angrepet på meg viser hva slags metoder Norge bruker

Dagbladet fulgte Khalid Skahs pressekonferanse direkte.

- Dette angrepet på meg viser hva slags metoder Norge bruker
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RABAT/OSLO (Dagbladet): Khalid Skah møter i dag pressen, for å vise hvor fornøyde barna han har med norske Anne Cecilie Hopstock var, mens de bodde hos ham i Marokko.

- Jeg vil presentere mer enn tusen bilder av meg og mine barn for å kaste lys over vårt «dårlige» forhold, har Skah på forhånd annonsert. Dagbladet har fått se noen av bildene. De viser barna som svømmer, spiller gitar, er på ferie, leker, er hjemme og leker. På en plakat står det skrevet «de rasistiske løgnene fra norske myndigheter». Barna flyktet sammen med Hopstock fra Marokko til Norge for to uker siden.

Dagbladet er til stede på pressekonferansen nå. Artikkelen oppdateres. Trykk F5.

Journalistene har fått hver sine pressemappe med forskjellige dokumenter. Denne inneholder skilsmissepapirer, barnas karakterer, som ser ut til å være bare a'er og b'er, og et papir angående at Khalid Skah ble pågrepet av politiet.

Bortfører barna- Den norske demokratiske regjeringen bortfører barna, hevder Skah.

- Jeg er her for å fortelle sannheten. Barna mine har levd et godt liv i marokko, sier Khalid Skah til de frammøtte journalistene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer