Dette badehuset kostet 2,8 millioner

- Det er vel litt flåsete å snakke om norsk rekord, sier megler om nysolgt badehus på Snarøya.

HEFTIG KVADRATMETERPRIS: Dette 15 kvadratmeter store/lille badehuset på Snarøya er solgt for 2,8 millioner. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
HEFTIG KVADRATMETERPRIS: Dette 15 kvadratmeter store/lille badehuset på Snarøya er solgt for 2,8 millioner. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Siste nytt fra eiendomsmarkedet til deg som ikke allerede har, men som drømmer om privat badehus på tidvis fasjonable Snarøya i Bærum:

Først de gode nyhetene: prisene har steget mindre de fire siste årene enn attraktive områder i resten av landet - bare 12 prosent. Og det er fortsatt badehus til salgs på Snarøya.

Så den dårlige: den rykende ferske markedsprisen er 186 000 kroner pr. kvadratmeter.

Da Dagbladet omtalte forrige eierskifte ved det 15 kvadratmeter lille huset med adresse Haldenveien i 2008, var prisen 2,5 millioner.

Budkamp Nå har huset byttet eier igjen. Etter en budkamp mellom to Snarøya-beboere uten strandlinje, fikk badehuset ny eier for 2,8 millioner kroner mindre enn to uker etter utbudsprisen på to millioner kroner, skriver budstikka.no.

- Meg bekjent er 186.000 norsk rekord, men det er vel litt flåsete å bruke kvadratmeterpris i denne sammenhengen.

- Her er det privat tilgang til sjøen man kjøper  pr. kvadratmeter, sier  eiendomsmeglerfullmektig Fredrik Morris Michaelsen i Privatmegleren Thøgersen & Partnere til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer