- HEI, KOM OG TA KJÆRESTEN MIN! Brada Hint er neppe blant de skarpeste knivene i skuffen. Takket være at hun la ut dette bildet på Facebook, vil nå hennes ufødte barn vokse opp med en far i fengsel.
- HEI, KOM OG TA KJÆRESTEN MIN! Brada Hint er neppe blant de skarpeste knivene i skuffen. Takket være at hun la ut dette bildet på Facebook, vil nå hennes ufødte barn vokse opp med en far i fengsel.Vis mer

Dette bildet avslørte mafiaboss på rømmen

Den gravide kjæresten la ut bildet fra «verdens mest sexy sted» på Facebook.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nettvett er viktig for de fleste av oss, men for mafiabosser på rømmen er det enda viktigere. Det fikk Salvatore D'Avino (39) merke da politiet plutselig arresterte ham mens han fylte bensin på den idylliske solkysten i Spania.

D'Avino var blant italiensk politis 100 mest ettersøkte personer og etterforskerne fattet stor interesse da D'Avinos gravide kjæreste, Brada Hint (31), poserte utenfor luksuriøse Nikki Beach på Marbella. Italiensk politi varslet umiddelbart sine spanske kolleger, som kort tid seinere arresterte D'Avino, som er en av toppene i Napoli-mafiaen Camorra.

- Han kunne ikke tro det da politiet dukket opp og arresterte ham. Han trodde han var en fri mann etter nesten ti år på rømmen, sier Angelo Mazzagatti i Napoli-politiet.

- Da han spurte hvordan vi fant ham og vi fortalte at det var Facebook-bildene til kjæresten, ble han veldig sur på kjæresten, som er høygravid og snart skal føde, sier Mazzagatti videre.

Napoli-politiet ble svært overrasket over Brada Hints uforsiktige bruk av Facebook, som endte opp med å avsløre mafiakjæresten.

- Vi kunne ikke tro at kjæresten hans kunne være så dum, da vi så bildene på Facebook. Det var veldig enkelt å finne dem, siden hun sto foran et skilt som fortalte at hun befant seg på en klubb i Marbella.

- DUM: Hvis du er sammen med en mafiaboss på rømmen, kan det være lurt å ikke legge ut slike bilder på Facebook.
- DUM: Hvis du er sammen med en mafiaboss på rømmen, kan det være lurt å ikke legge ut slike bilder på Facebook. Vis mer

Man kan godt forstå at Brada Hint var glad i livet på Nikki Beach. På den eksklusive klubbens hjemmesider, står det følgende om hva gjester hos Nikki Beach kan forvente seg:

- Kjent som det mest sexy sted på jorda, Nikki Beach er den ultimate destinasjonen for jet-set-eliten.

D'Avino og kjæresten levde altså livets glade dager, til tross for at D'Avino har flere alvorlige siktelser hengende over seg. Blant annet er han siktet for å ha planlagt å oversvømme Marbella med 250 000 ecstacy-piller.

IDYLLISK: Her koste mafiaparet seg på rømmen. Eksklusive Nikki Beach har både privat strand, restaurant og luksuriøse hotellrom. Foto: Nikki Beach
IDYLLISK: Her koste mafiaparet seg på rømmen. Eksklusive Nikki Beach har både privat strand, restaurant og luksuriøse hotellrom. Foto: Nikki Beach Vis mer

Det har ikke kommet fram noen informasjon om hvordan Brada Hint har reagert etter at bildene hun la ut på Facebook avslørte kjæresten. Bildene fra Nikki Beach blir imidlertid neppe å se i barnealbumet til den lille som snart kommer til verden med en far i fengsel.