Dette bildet gikk verden rundt

Studenten var blant de første til å dokumentere Boston-bombene. Men det var ikke bare eksplosjonene som gjorde folk nysgjerrige.

TO EKSPLOSJONER: Bildet viser den andre bomba eksploderer, bare 12 sekunder etter den første lenger oppe i gata. Eksplosjonene skjedde i målområdet i forbindelse med Boston maraton i går. Mannen på taket på bygningen fikk konispiratorikerne til å spekulere. Mest sannsynlig har personen ingenting med eksplosjonene å gjøre. Foto: Dan Lampariello
TO EKSPLOSJONER: Bildet viser den andre bomba eksploderer, bare 12 sekunder etter den første lenger oppe i gata. Eksplosjonene skjedde i målområdet i forbindelse med Boston maraton i går. Mannen på taket på bygningen fikk konispiratorikerne til å spekulere. Mest sannsynlig har personen ingenting med eksplosjonene å gjøre. Foto: Dan Lampariello Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg siste utvikling fra Boston i vårt Nyhetsstudio.

(Dagbladet): Bildet til College-studenten Dan Lampariello var blant det første som nådde sosiale medier etter eksplosjonene i Boston i går. På Twitter ble bildet delt rekordraskt.

Bildene er av den andre eksplosjonen i målområdet til Boston maraton, 12 sekunder etter at den første bomba hadde gått av et par hundre meter unna.

Selv sto Lampariello cirka 60 meter unna da det smalt og kom fysisk uskadd fra dramaet.

- Det var forferdelige scener. Jorda ristet og det var en stor eksplosjon etterfulgt av mye røyk og kaos, sier han til kanalen.

Konspirasjoner Han opplevde det hele som veldig skummelt.

I tillegg til å dokumentere hendelsen, førte bildene hans også til ville teorier om en angivelig mystisk mann på hustaket til bygningen det eksploderte. Konspirasjonene om hvem skyggemannen på taket var, fikk Twitter til å gå varmt. At han fremstår uberørt av smellet gjorde ikke teoriene mindre hete.

Det er ikke kommet offisielle bekreftelser, men det er ingen ting som tyder på at det er noe mistenkelig med mannen på taket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer