Dette bildet ryster Spania: Søsken holdt broren (59) fanget på tre kvadratmeter stort «dueloft»

Avslørt da broren (76) ble fulgt hjem av politiet. Etterforskning viser at mannen i fangenskap ikke har vært hos legen siden 1996.

- UMENNESKLIGE FORHOLD: Det nasjonale spanske politiet skal ha funnet mannen, som har mentale problemer, naken og uten tilgang på rennende vann og toalett. Foto: NTB Scanpix
- UMENNESKLIGE FORHOLD: Det nasjonale spanske politiet skal ha funnet mannen, som har mentale problemer, naken og uten tilgang på rennende vann og toalett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er Det nasjonale spanske politiet som forteller om den grusomme oppdagelsen de gjorde i byen Dos Hermanas, sør for Sevilla i Spania i går.

- Det lokale politiet rykket ut etter klager på en full mann (76) på et utested i byen, som senere viste seg å være broren til offeret (59). Han ble frivillig med tjenestemennene og fulgt hjem, skriver myndighetene i en pressemelding. - Disponerte pensjonen Da politiet entret boligen observerte de en dør låst med hengelås og kjetting.

- Der bor broren min som har mentale problemer, og av sikkerhetsmessige hensyn holdes innelåst, skal mannen ha uttalt.

Søsteren (61) oppholdt seg også i boligen, og fortalte at hun hadde ansvar for hygieniske forhold, samt skaffe ham mat og medisiner. Hun disponerte angivelig den månedlige pensjonen til sin innesperrede bror på 1.000 euro.

- Fant naken mann Tjenestemennene skal umiddelbart ha krevd å inspisere boforholdene til mannen. Etter å ha passert ytterligere en låst og barrikadert dør klatret de opp til det som beskrives som et «dueloft » på rundt tre kvadratmeter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer