Dette bildet varmer hjerter verden over

New York-politimann ville bare kjøpe noen sko til utliggeren.

NYE SKO  Politimannen Lawrence Deprimo har blitt en helt på internett etter han kjøpte nye sko til en hjemløs mann i New York. Foto: Jennifer Foster/New York Police Department
NYE SKO Politimannen Lawrence Deprimo har blitt en helt på internett etter han kjøpte nye sko til en hjemløs mann i New York. Foto: Jennifer Foster/New York Police Department Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kald novemberkveld på Times Square støtte politimannen Lawrence Deprimo (25) på en eldre uteligger som var barfot. De to begynte å snakke, og politimannen ble borte et øyeblikk, før han kom tilbake med et par splitter nye sko. Så bøyde han seg ned for å hjelpe den kalde mannen å få dem på.

Turist tok bilde Denne historien ville gå verden forbi, hadde det ikke vært for turisten Jennifer Foster, skriver New York Times. Hun tok et bilde av hendelsen, og bildet ble postet på New York-politiets facebook-side tirsdag kveld. Bildet har gjort Deprimo til en helt.

- Det var iskaldt ute og jeg kunne se blemmene på mannens føtter. Jeg hadde på to par sokker og frøs, sa politimannen i et intervju ifølge New York Times.

Netthelt Innen onsdag kveld, lokal tid, hadde bildet blitt sett 1,6 millioner ganger, og torsdag morgen norsk tid hadde det fått over 300 000 likes og 19 000 kommentarer.

Mange av kommentarene hyller politimannen, mens andre mistenker at bildet er oppsatt.

Mannen som solgte skoene til politimannen, var sjokkert over at han ville kjøpe sko til en uteligger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer