Dette er årets elektronikkgaver

Og oversikten over hvor de er billigst.

POPULÆRE JULEGAVER:  Elektrobutikkene omsetter for nesten dobbelt så mye i desember som gjennomsnittet i resten av året.
Foto: Krister Sørbø
POPULÆRE JULEGAVER: Elektrobutikkene omsetter for nesten dobbelt så mye i desember som gjennomsnittet i resten av året. Foto: Krister Sørbø Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Harde pakker står på høyt på ønskelisten hos mange nordmenn, og også i år ser det ut til at mange vil få det de ønsker seg.Elektrobutikkene antas å omsette for 2,5 milliarder kroner i desember, nesten 90 prosent mer enn gjennomsnittet resten av året, ifølge HSH.

Dagbladet har spurt de største elektronikkjedene om hva de selger mest av, og hva de tror blir årets julegaver. Ut fra dette har vi trukket fram det vi tror blir årets mest populære gaver innen elektronikk.

LED-TV ene i Serie 7 fra Samsung

Alle forhandlerne tror at LED-TV-er, den nye generasjonen av flatskjerm-TV-er, kommer til å bli en salgsvinner. Spesielt får LED-TV-ene i Samsungs serie 7 mye skryt. Dette er den litt dyrere gaven til familien. LED-TV-ene er tynnere enn andre flatskjermer, og bruker også mindre strøm.

Fagbladet Elektronikkbransjen har også kåret LED-TV-ene i Serie 7 fra Samsung, som bare er 3 centimeter tykke, til årets julegave.

iPod fortsatt populær

iPod har ikke gått av moten og er fortsatt en salgsvinner. iPod nano som nå har fått videokamera og Pod Touch er det hotteste for tida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer