«Dette er bare tragisk. Jeg må henvise deg til politiet»

Melding til Dagbladet fra eieren av Behandlingssenteret Små Enheter, hvor en kvinne er funnet drept.

DRAP I ASKER: Kvinne drept på institusjonen Behandlingssenteret Små Enheter i Asker. Tenåringsjente siktet. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
DRAP I ASKER: Kvinne drept på institusjonen Behandlingssenteret Små Enheter i Asker. Tenåringsjente siktet. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var på den private institusjonen Behandlingssenteret Små Enheters avdeling i Vollen i Asker at en kvinne i natt ble funnet hardt skadet, og ved politiets ankomst ble konstatert død.

Knut O. Nordby er daglig leder av institusjonen, som han eier sammen med Dag Skådinn, og som har avdelinger i Oslo, Asker, Hobøl, Moss, Vestby og Oppegård. I en tekstmelding til Dagbladet nå i formiddag skriver han dette:

«Dette er bare tragisk. Jeg må henvise deg til politiet. Vi har mer enn nok med å ta vare på våre klienter og medarbeidere.»

56,6 mill. i inntekter Ifølge egenomtalen har Behandlingssenteret Små Enheter «spesiell kompetanse innen området dobbeltklienter, her definert som klienter med behov for tjenester innenfor barnevernsloven samt behov for hjelp til sin tilleggsproblematikk der psykiske lidelser er fremtredende og står i veien for god utvikling. Institusjonen er spesielt rettet inn mot ungdommer som har flere plasseringer bak seg og som har vansker med å fungere i grupper».

Den private virksomheten har gjennom årene kastet godt av seg. Regnskapet for i fjor viser inntekter på 56,6 millioner kroner og et årsresultat på 6,9 millioner kroner etter skatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer