- Dette er bare trist

Mann (64) drept ved kommunal bolig i Flekkefjord, kvinnelig nabo (55) siktet.

LETER ETTER SPOR: Agder-politiets kriminalteknikere fra Kristiansand ankom åstedet i formiddag og gikk straks i gang med å sikre bevis etter drapet. Foto: Erik Thime/Avisen Agder
LETER ETTER SPOR: Agder-politiets kriminalteknikere fra Kristiansand ankom åstedet i formiddag og gikk straks i gang med å sikre bevis etter drapet. Foto: Erik Thime/Avisen Agder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FLEKKEFJORD/OSLO (Dagbladet): - Dette er bare trist. Det er trist for dem som er rammet. Det er trist for alle, sier rådmann Tone Marie Nybø Solheim i Flekkefjord kommune til Dagbladet.

Ansatt slo alarm En 55-årig kvinne er siktet etter at en 64-årig mann i morges ble funnet drept i det kommunale bofellesskapet han bodde i. Det var en kommuneansatt som fant mannen i inngangspartiet på bygningen, og slo alarm i 07.30-tida.

En time seinere ble kvinnen, også hun beboer i huset, pågrepet. Hun er nå siktet for forsettlig drap, opplyste politiet på en pressekonferanse i ettermiddag, ifølge Avisen Agder.

- Omstendigheter på åstedet, funn og forklaringer gjør at vi har skjellig grunn til å mistenke kvinnen for å ha drept mannen, sa politiadvokat Hellek Rue i Agder politidistrikt på pressekonferansen.

Etter det Dagbladet forstår, skal det ha vært hørt bråk i huset i 05.30-tida, og et par timer seinere ble altså 64-åringen funnet død med skader like innenfor inngangsdøra.

I 14-tida ble den døde fraktet bort fra huset, ifølge Avisen Agder.

Den siktede kvinnen er kjent for politiet fra før, men er ikke tidligere straffedømt. Nå skal hun gjennomgå en psykiatrisk undersøkelse for å få klarlagt om hun er strafferettslig tilregnelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer