Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dette er de mest populære sommerjobbene

Lista er ikke helt som man skulle tro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Annonseportalen Finn.no har utarbeidet en liste over hvilke sommerjobber som er mest populære ut fra hvilke annonser flest personer klikker på.

Sommerjobbene som alle vil ha er ikke som man skulle tro, skriver Finn i en pressemelding.

Det er ikke de klassiske karriereyrkene som preger topplista.

- Mange søker etter jobber som de tror de kan få, mens andre er mer eventyrlystne på sommeren og søker jobber som byr på opplevelser utenom det vanlige, tror Eirik Bache-Wiig, direktør i Finn jobb.

Menneskelig «App» Den klart mest populære annonsen er det mobilselskapet Djuice som står for.  Annonsen pirrer nok nysgjerrigheten hos mange for selskapet søker fire personer til stillingen som «The Human App».

Annonsen er vist fram over 3000 ganger bare på Finn og leder i Djuice Norge June Paulsen (32) forteller at de har fått inn nesten 500 søknader.

- Vi synes dette er kjempegøy. Når vi vet hvor mange det er som leter etter gode kandidater, synes vi det er stor stas at så mange vil jobbe hos oss, sier hun til Dagbladet. 

Akkurat hva stillingen går ut på er noe kryptisk.

- Vi holder på med produktutvikling i grenselandet mellom mobilteknologi og det mennesket kan gjøre. Mye er hemmelig enda, men jeg kan love at det blir fire veldig spennende og nyskapende uker for de som velges ut, sier Paulsen.

Bistand Mange vil også jobbe med bistand.  Annonsen for en prosjektmedarbeiderstilling i reiseteam i Leger uten grenser er nummer to på lista. 1920 personer har sett på denne. 

Deretter er det mer ordinære stillinger som personlig assistent, vaskehjelp, vekter og stasjonsmedarbeider på Statoil som fyller opp topplista.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media