Dette er de omkomne:

11 navngitte personer er bekreftet omkommet etter terrorbombene i London:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Susan Levy (53), tobarnsmor fra Cuffley, nord for London. Levy hadde akkurat skilt lag med sønnen i sentrum, og satt på Piccadilly Line toget da det eksploderte.


Philip Stuart Russell (28),
som skulle feire sin 29-årsdag mandag, var ombord på 30-bussen, sa familien hans i går. Russell jobbet for finansselskapet J.P. Morgan, og tok vanlligvis undergrunnen til jobb. Denne morgenen ble han evakuert på Euston, og tok bussen videre.

Jamie Gordon (30),  omkom på bussen på Tavistock Square. Han ringte jobben torsdag morgen for å si at han satt på bussen. En kollega av ham sporet opp mobilen hans, som befant seg i kaoset ved den sprengte 30-bussen.

Elizabeth Daplyn (26), fra London, skal ha vært ombord på Piccadilly Line toget på vei til jobb til University College Hospital. I går sa familien hennes at de hadde gitt opp håpet om å finne henne i live. Hun er likevel ikke formelt identifisert.

Helen Jones (28), er heller ikke formelt identifisert, men familien hennes sa søndag at hun mest sannsynlig mistet livet på Piccadilly Line. Jones studerte i den skotske byen Lockerbie i 1988, da Pan Am Flight 103 eksploderte over byen, og tok livet av 270 mennesker.

Shyanuja Parathasangary (30) skal ha omkommet på 30-bussen, og er identifisert av politiet.

Miriam Hyman (31), fra Barnet, nord for London. Skal også ha omkommet ombord på bombebussen. Familien hennes sier i en u ttalelse at de vil takke alle som har bedd for henne, og har hjulpet dem i letingen etter henne.

William Wise døde også bussen. Han er identifisert av politiet.

Shahara Islam (20), omkom på 30-bussen, melder politiet. Den muslimske ungjenta ble tidlig et symbol på det meningsløse angrepet - utført av muslimske ekstremister. Hun var en moderne, ung muslim.

Ciaran Cassidy (22), fra London, skal ha omkommet på bussen, melder politiet.

Miheala Otto (46), fra Mill Hill, Nord-London. Skal ha omkommet på bussen, og er identifisert av politiet.

Jennifer Nicholson (24), fra Bristol i England, jobbet for et musikkfirma i London. Hun er bekreftet omkommet i bomben på undergrunnstasjonen Edgeware Road.

Fiona Stevenson (29), en advokat fra London, skal ha omkommet i bombeangrepet, melder familien hennes.

OMKOMMET: Philip Russell
OMKOMMET: Shahara Islam
OMKOMMET: Susan Levy
OMKOMMET: Jamie Gordon
OMKOMMET: Miriam Hyman