Savnet: Her står BI-studenten utenfor utestedet The Mint i Trondheim klokka 00.42. Politiet har fått kontakt med personen han snakker med. Siste gang familien hadde kontakt med den savnede var klokka 01.22 samme natt. Foto: Politiet
Savnet: Her står BI-studenten utenfor utestedet The Mint i Trondheim klokka 00.42. Politiet har fått kontakt med personen han snakker med. Siste gang familien hadde kontakt med den savnede var klokka 01.22 samme natt. Foto: PolitietVis mer

Forsvinning

Dette er de siste bildene av savnet student

20-åringen har vært savnet siden natt til tirsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Natt til tirsdag forsvant en 20 år gammel student etter en fadderfest i Trondheim. Nå - nesten tre døgn seinere - har politiet satt i gang en storstilt leteaksjon for å finne BI-studenten.

Både politiet, brannvesenet og Røde Kors bistår i søket.

Allerede ett døgn etter 20-åringen forsvant, ble politiet kontaktet av den savnedes familie. Siden da har de jobbet med å hente inn trafikkdata og overvåkningsbilder for å kartlegge 20-åringens reiserute.

Digitale spor

- De siste bildene vi har av ham, er fra et overvåkningskamera utenfor utestedet The Mint. Nå har vi også fått kontakt med personen som står og snakker med 20-åringen på bildet, opplyser krimvakta i Trøndelag politidistrikt, Geir Langås.

Blant annet har de fått svar som viser hvilke basestasjoner mobilen sist har hatt kontakt med, og det er i disse områdene søket etter den savnede pågår, opplyser Langås.

Til nå har politiet mottatt en del tips i saken, men har ikke rukket å undersøke dem så godt ennå.

I en Facebook-oppdatering ble 20-åringen etterlyst av sin egen søster tirsdag kveld. Der opplyser hun om at hun har hatt kontakt med ham via Messenger, natta i forveien, klokka 00.48.

Siste kontakt

I en melding skal han ha skrevet at han skulle skynde seg hjem til deres felles leilighet. Åtte minutter seinere, 00.56, opplyste han om at han var ved Elgeseter bru, som ligger rundt ti minutter gange unna leiligheten.

Klokka 01.22 opplyser søsteren at hun prøvde å ringe broren sin. Da skal han ha tatt telefonen, men ikke svart med tale. I stedet hørte hun bare lyder som kan minne om hurtig gange. Siden har ikke de pårørende hatt kontakt med 20-åringen.

- Å forsvinne i Trondheim sentrum, så nært sitt eget hjem. Virker ikke det veldig rart?

- Jo, det synes vi også, repliserer Geir Langås og legger til:

- Vi tenker bredt og vurderer flere scenarioer i denne saken. Han kan ha falt i elva, og han kan ha blitt tatt mot sin vilje. Alt er mulig, sier han.

- Ikke noe uvanlig

Politiet har ikke fått noe informasjon som tyder på at noe uvanlig har skjedd på utestedet før han forsvant.

I går kveld arrangerte de pårørende en egen leteaksjon, men rundt midnatt avsluttet de den uten å ha funnet 20-åringen.