Dette er de tiltalte

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tiltalt for drap:

Mann, 26 år: Samboer. Sitter for tida i varetekt i Skien fengsel.Tilhører kjernen i det kriminelle miljøet i Sandefjord. Var i søkelyset etter et pengetransportran i Larvik i 2000. Ransutbyttet var da 9,8 millioner kroner. Dømt for narkotika og heleri. Pågrepet i Arendal onsdag 19. mars 2003.

Mann, 29 år: Ugift. Ett barn. Sitter i varetekt i Kristiansand fengselFlere narkotikadommer. Betegnes som farlig. Tatt med maskinpistol i bilen tidligere. Også vært i dekning tidligere, opptil et halvt år. Ble etterlyst med navn og bilde gjennom mediene 25. april 2003. I mai i fjor ble det spekulert på om han død. Pågrepet i Vestfold i slutten av juni 2003, etter tre måneder på rømmen.

Mann 29 år: Ugift. Soner dom i Sem fengsel.Ble i 1996 dømt til fire års fengsel for narkotikaforbrytelser. Seinere dømt for vold. Ble i 2002 dømt til to år og seks måneders fengsel for kjøp av seks kilo hasj. Er også tiltalt i en amfetaminsak. Var angivelig i Arendal i forbindelse 30-årslaget. Ble observert på en bensinstasjon i Grimstad av en politispaner lørdag ettermiddag. Pågrepet natt til onsdag 19. mars 2003.

Tiltalt for medvirkning til drap:

Geir Johnsen, 38 år: Bor i Arendal. Ugift. Ett barn. Sto bak Stoa Billakkering. Tidligere dømt for brudd på tolloven, kokainbruk, forsikringsbedrageri og falsk anmeldelse. Han ble frifunnet for vold og har saksøkt arendalspolitiet for tre millioner kroner for urettmessig forfølging. Saksøkte på 90-tallet lokalavisa Agderposten for 1,3 millioner for å ha ødelagt næringsvirksomheten hans. Pågrepet i verkstedet natt til onsdag 19. mars.

Mann 33 år: Ugift. Fra Oslo. Flyttet til Arendal sommeren 2002. Jobbet på Stoa Billakkering. Nå arbeidsledig. Har mindre saker på rullebladet (dokumentfalsk, råkjøring og en mindre narkotikasak). Pågrepet i Arendal sentrum.

Mann 30 år: Samboer. Soner dom til 2007 i Ringerike fengsel.Omtalt som «hjernen» bak Stoa-saken. Ble i 1994 dømt til fem års fengsel i en grov narkotikasak. I 2000 ble han avhørt som mistenkt for ran av en pengetransport i Larvik. Det ble ikke reist sak mot ham. Ransutbytte: 9,8 millioner. I 2002 ble han dømt til fire års fengsel for kjøp av 20 kilo hasj. Siktet i en amfetaminsak. Pågrepet onsdag 19. mars 2003. Ble i mai i år tatt med mobiltelefon inne på cella i Drammen kretsfengsel.

Tiltalt for likskjending:

Mann 31 år Samboer. Ett barn. Sitter i varetektsarrest i Arendal fengsel for et annet forhold.Feiret 30-årsdag da Anwar ble drept. 12 dommer (tre for voldsbruk). Ble allerede søndag 16. mars 2003 konfrontert med Anwar-drapet av politiet. Nektet enhver befatning med saken. Kort tid etter reiser han til Spania. Etter en stund vendte han hjem, men holdt seg skjult. Pågrepet på Harebakken i Arendal 29. april 2003.

Tiltalt for ødeleggelse av bevis:

Kvinne 27 år. Ugift. Arbeider som selger. Brutto månedslønn 25 000 kroner.Hadde tilknytning til et utested i Arendal da drapet skjedde. Var kjæreste med nær venn av 30-åringen fra Sandefjord.