Dette er de tiltalte

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tiltalt for drap:

Mann, 26 år: Samboer. Sitter for tida i varetekt i Skien fengsel.Tilhører kjernen i det kriminelle miljøet i Sandefjord. Var i søkelyset etter et pengetransportran i Larvik i 2000. Ransutbyttet var da 9,8 millioner kroner. Dømt for narkotika og heleri. Pågrepet i Arendal onsdag 19. mars 2003.

Mann, 29 år: Ugift. Ett barn. Sitter i varetekt i Kristiansand fengselFlere narkotikadommer. Betegnes som farlig. Tatt med maskinpistol i bilen tidligere. Også vært i dekning tidligere, opptil et halvt år. Ble etterlyst med navn og bilde gjennom mediene 25. april 2003. I mai i fjor ble det spekulert på om han død. Pågrepet i Vestfold i slutten av juni 2003, etter tre måneder på rømmen.

Mann 29 år: Ugift. Soner dom i Sem fengsel.Ble i 1996 dømt til fire års fengsel for narkotikaforbrytelser. Seinere dømt for vold. Ble i 2002 dømt til to år og seks måneders fengsel for kjøp av seks kilo hasj. Er også tiltalt i en amfetaminsak. Var angivelig i Arendal i forbindelse 30-årslaget. Ble observert på en bensinstasjon i Grimstad av en politispaner lørdag ettermiddag. Pågrepet natt til onsdag 19. mars 2003.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer