Dette er den andre overfallsmannen

Ny mistenkt i voldtektssaken i Oslo. Politiet sjekker 10-20 navngitte personer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet gikk i dag ut med fantomtegningen av en ny, ukjent mistenkt i forbindelse med overfallssakene på Grünerløkka i Oslo. Mannen på tegningen har markant forskjellig utseende fra personen på den først offentliggjorte skissen.

Tidligere i dag meldte Dagbladet.no at politiet lenge har gått ut fra at de jakter på to ulike personer.

- Det kan være ting som tyder på at to personer er involvert, bekreftet politiinspektør Terje Kristiansen på en pressekonferanse i ettermiddag.

Forskjellig framgangsmåteVoldtektsforsøket i Kirkegårdsgata skiller seg fra overfallene i Trondheimsveien 8 og Lakkegata. Tegningen fra i går er fortsatt gjeldende for de to sistnevnte overfallene, mens den nye tegningen er laget ut i fra beskrivelser av gjerningsmannen i Kirkegårdsgata.

- Vi har en tegning av en person som er mellom 180 og 190 centimeter høy, også dette er en mørk afrikaner. Han snakker norsk og engelsk og har et merke eller et arr på venstre kinn, som kan skimtes på tegningen.

Mens mannen på tegningen som først ble kjent brukte kniv under sine overfall, hadde den «nye» mistenkte ikke noe synlig våpen da han gikk til angrep. Han påførte likevel offeret skader, og politiet betegner voldsbruken som grov.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer