Dette er den nye badeparken i Vennesla

- Jeg synes det ser litt stusslig ut.

BADEPARK: Slik ser den nye badeparken i Vennesla ut. Den består av en trampoline og en katapult. Foto: Anne Jeppestøl Engedal/Vennesla Tidende
BADEPARK: Slik ser den nye badeparken i Vennesla ut. Den består av en trampoline og en katapult. Foto: Anne Jeppestøl Engedal/Vennesla Tidende Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden 2018 har det vært planlagt å etablere en badepark i Venneslafjorden. Nå står den endelig klar, og består av en trampoline og en katapult, skriver Vennesla Tidende.

Budsjettet på badeparken er mellom 300 000 og 400 000 kroner.

- Dette var ikke slik vi så for oss. Jeg synes det ser litt stusslig ut og det er mindre enn hva vi ønsket, sier Odd Grønberg til Dagbladet.

Han er Høyres gruppeleder i Vennesla, og forteller at noe av badeparkens budsjett kan ha blitt brukt til tre nye trampoliner. Men det er ikke avklart ennå.

- Vi venter fortsatt på at administrasjonen skal legge fram dokumentasjon på hva som er bestilt, sier Grønberg.

Nei til badepark

Tvedestrand har en flytende badepark som har ført til stor turisme om sommeren. Dette inspirerte politikere i Vennesla til å gjøre noe liknende selv.

Ifølge Vennesla Tidende sa rådmannen nei til den nye badeparken. Likevel ønsket politikerne å utføre prosjektet.

De to flytende elementene, som skal utgjøre badeparken, er plassert i vannet ved Venneslaheimen.

Målet med parken var at elva skulle bli tatt mer i bruk.

PLUTSELIG SKJER DETTE: Lars Berrum og Else Kåss Furuseth er med i NRK-programmet «Svømmevenn» hvor de får livredningskurs. Video: NRK Vis mer

Det blir ikke gjort noe mer med badeparken de neste månedene. Ifølge Grønberg vil saken eventuelt bli tatt opp igjen etter sommer.

– Jeg håper at dette bare er starten, forteller han.

Politikernes bestilling

Enhetsleder for park- og idrett, Ole Petter Omdal, sier til Vennesla Tidende at administrasjonen har handlet på politikernes bestilling.

– Poenget var å begynne litt forsiktig. Skulle det komme mange og det viser seg at folk må vente på de to enhetene som er satt ut, så må det danne grunnlaget for hva som blir prioritert videre, sier han til Vennesla Tidende.

Ap-politiker Solveig Robstad er heller ikke helt fornøyd med badeparken, slik den er nå.

– Jeg er litt forstøkt. Jeg kan skjønne hvis noen synes dette ser litt stusslig ut. Jeg vil heller kalle det starten på en badepark, sier hun til Vennesla Tidende.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer