Presidentdebatt i USA:

Dette er den røde kluten Clinton vil plassere foran Trump i debattsalen

Trump ser ut til å droppe planen om å invitere Bill Clintons påståtte elskerinne.

TRUMP-KRITIKER: Forretningsmannen og TV-kjendisen Mark Cuban har klart å hisse opp Donald Trump. Nå sitter han i salen under nattens  presidentdebatt. Foto: Mike Windle/Getty Images/AFP 
TRUMP-KRITIKER: Forretningsmannen og TV-kjendisen Mark Cuban har klart å hisse opp Donald Trump. Nå sitter han i salen under nattens  presidentdebatt. Foto: Mike Windle/Getty Images/AFP  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HEMPSTEAD (Dagbladet): Mens de fleste øyne er rettet mot den republikanske presidentkandidaten Donald Trump og Demokratenes Hillary Clinton under nattens debatt på Hofstra University i New York.

Samtidig er det knyttet stor spenning til hvem de to kandidatene har invitert til å sitte i salen.

Clinton-organisasjonen har varslet at kjendisrikingen Mark Cuban, som tidligere også har fungert som en rød klut for Trump, skal få «en av de beste plassene», melder ABC News.

Da dette først ble kjent, truet Trump med å invitere Gennifer Flowers, den påstatte tidligere elskerinna til Hillarys ektemann, Bill Clinton.

Mandag offentliggjorde imidlertid de to kandidatene foreløpige lister over hvem de har invitert, og så langt er ikke Flowers blant navnene på Trumps liste.

- Spent

Cuban skal være blant Clintons gjester. Han var opprinnelig positiv til Trumps kandidatur, men snudde etter hvert. Nå er forretningsrivalen en særdeles uttalt Hillary-tilhenger, og en av dem som har klart å hisse opp Trump på Twitter.

- Jeg er spent på hva som skjer, men jeg vet virkelig ikke hva jeg kan forvente, sa Cuban til ABC News under premierefesten for reality-serien hans «Shark Tank».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer