Dette er drapsetterlyste Hoxha

Politiet har fått tak i et bilde av drapssiktede Rafet Hoxha (31). Han er etterlyst over hele Europa etter kirkegårdsdrapet i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 31 år gamle kosovoalbaneren mistenkes å stå bak drapet på en 27 år gammel marokkaner på Nordre gravlund i Oslo i forrige uke. Rafet Hoxha skal også ha skutt broren til den drepte i armen i en leilighet i Asker fem dager før drapet i Oslo.

Svogeren til Hoxha, en 32 år gammel mann, ble tidligere denne uka varetektsfengslet i Oslo tingrett, siktet for medvirkning til legemsbeskadigelse. Politiet mener 32-åringen var tilstede da broren til den drepte ble skutt i armen. 32-åringen, som meldte seg frivillig til politiet, må sitte i varetekt i to uker i første omgang.

Politiet har slitt med å finne et bilde av Rafet Hoxha. Han har fått oppholdstillatelse i Norge, men en lov har hindret politiet å få innsyn i bildearkivet til UDI. Direktoratet skal etter hva Dagbladet.no kjenner til, også ha fingeravtrykk av Hoxha, men dette materialet kan ikke politiet benytte seg av.

Bildet som nå offentliggjøres er omlag fem år gammelt. Politiet har fått tak i det via andre kanaler enn Utlendingsdirektoratet. Eventuelle tips i saken meldes til Oslo politidistrikt på telefon 2266 9050.