- Dette er dyremishandling

Den nyeste reklamefilmen til NextGenTel har skapt sterke reaksjoner. Her henger en katt fra en takvifte etter én pote.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Dyrebeskyttelsen Norge reagerer kraftig på den nyeste reklamefilmen til NextGenTel. Det gjør også flere av Dagbladets lesere og enkelte av kundene til NextGenTel.

- Virker støtende Reklamefilmen skal demonstrere hvor viktig det er å ha raskt bredbånd. Den viser blant annet en katt hengende fra en takvifte hvor den ene poten sitter fast i viften. Cirka 20 sekunder ut i reklamefilmen mjauer katten tilsynelatende i smerte.

- Svært mange av våre medlemmer har reagert på reklamefilmen. Vi forstår ikke hvordan en katt hengende fra en vifte kan demonstrere raskt bredbånd. Dette er dyremishandling og virker støtende, sier Ingunn Monstad, daglig leder i Dyrebeskyttelsen Norge til Dagbladet.

- Ble fysisk kvalm Organisasjonen har kontaktet NextGenTel og klaget på videoen.

- De fortalte oss at videoen skulle være morsom, men vi synes ikke at mishandling av dyr er morsomt, sier Monstad.

- Reklamefilmen er ekkel. Jeg blir fysisk kvalm. Noe sånt kan gi unge gutter ideer om hva de kan gjøre med naboens katter, sier Dagbladet leser, Daghild Hjelle fra Bærum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer