Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Dette er en helt utrolig god følelse. Den kan ikke beskrives

Slik reagerte Asker-mannen i 50-åra da han i går fikk vite at han hadde vunnet 115,9 millioner kroner i Viking Lotto.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går vant en mann i 50-åra fra Asker svimlende 115,9 millioner kroner i Viking Lotto

Han var helt uvitende om gevinsten da Yngvild Nygaard hos Norsk Tipping ringte ham i 23-00-tida i går kveld.

- Er dette virkelig sant? var hans første reaksjon.

- Hvor mye har jeg vunnet? fortsatte han.

- Jeg står utrolig nok fortsatt godt, sa han videre da han fikk gjentatt premiesummen på 115,9 millioner kroner.

Pengeplaner Yngvild Nygaard har snakket med vinneren i dag også, og sier at hun har inntrykk av at mannen  allerede har noen planer for hva han vil gjøre med pengene.

- Han beholder roen og hodet kaldt, og lar det synke inn at det er vanvittig mye penger han har vunnet. Han framstår som en sindig og fornuftig kar, og vil ha et møte med våre økonomiske rådgivere i dag. Han har en plan selv også, sa han, men ikke hva den gikk ut på, sier Nygaard til Dagbladet.

- Samtidig sa han at han har planer om å være en veldig snill mann framover. Han er en familiemann, så det blir nok litt ekstra på familien i tida som kommer, fortsetter Nygaard.

Ifølge Roar Jødahl, som er kommunikasjonsrådgiver hos Norsk Tipping, hadde Asker-mannen vanskelig for å sitte stille etter at han i går fikk presentert gevinsten per telefon.

- Måtte hoppe - Vi spurte om han hadde behov for å sette seg ned, men han hadde nok behov for det stikk motsatte, sier Jødahl, og forteller at mannen selv sa:

- Dette er en helt utrolig god følelse, den kan ikke beskrives, men jeg får en umiddelbar trang til å hoppe rundt i rommet.
Norsk Tipping har i dag lagt ut en video av telefonsamtalen med mannen på sine Facebooksider, og Dagbladet har fått tillatelse til å bruke denne videoen i saken.

- Det er utrolig morsomt å ringe noen med en slik nyhet. Det er kjempegøy. Det endrer jo på noen måter livet dem jeg snakker med, sier Yngvild Nygaard om samtalen.

Nest største utbetaling De 115,9 milloner kronene ble Asker-mannens med vinnerrekka 3-6-7-13-34-35.

Den eneste utbetalingen som er større enn gårsdagens stammer fra i mai i år, da en mann fra Tromsø vant 216 millioner kroner. Også tredjeplassen stammer fra i år, da en mann fra Skien vant 102,6 millioner kroner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media