- Dette er en kjole, ikke undertøy

Inger Lise Hansen (KrF) synes VG har oppført seg uredelig.

-UREDELIG:  Nestleder i Kristelig Folkeparti, Inger Lise Hansen, talte i dag under landsstyremøte i KrF. Journalistene var imidlertid mest opptatt av å høre om bildene av Hansen i lårkort.   (Foto fra årsmøtet i Oslo KrF, 3. mars.) 
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
-UREDELIG: Nestleder i Kristelig Folkeparti, Inger Lise Hansen, talte i dag under landsstyremøte i KrF. Journalistene var imidlertid mest opptatt av å høre om bildene av Hansen i lårkort. (Foto fra årsmøtet i Oslo KrF, 3. mars.) Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - Bildene i seg selv er ikke problemet. Det er den sammenhengen de settes i og at VG skriver at jeg har stilt opp i undertøy, som jeg reagerer på. Dette er en kjole, det er ikke undertøy, sier Inger Lise Hansen til Dagbladet.

Hun er i dag avbildet i lårkort på forsiden av VG i under tittelen «Vil være sexy for å provosere», med stikktittelen «KrF-topp poserer i undertøy.»Bildene som VG publiserer er tatt til en reportasje i det kommende nummeret av motebladet Det Nye.   - Jeg har stilt opp på bilder som jeg var komfortabel med i en setting. Det er forskjell på å stille opp på denne typen bilder til en reportasje når man snakker om klær i et moteblad, og på at de brukes i en avis hvor jeg vanligvis snakker om politikk. VG har sin egen agenda, og det synes jeg er uredelig, sier Hansen. - Ikke undertøyI reportasjen i Det Nye står det at kjolen hun har på seg er en undertøyskjole fra Lindex. Hansen mener likevel det blir feil å kalle det undertøy.

- Da bildene ble tatt ble jeg presentert at det var en kjole. Dette handler jo om hvordan plaggene ser ut. Det er forskjell på å ha på seg en kjole og på å stille i BH og truser, mener hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer