Dette er et ansikt

Men nå får 31-årige Huang endelig hjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den 31-årige kineseren Huang Chuancai har ikke vist seg utenfor døra hjemme siden han var ti år. Grunnen: en kjempemessig svulst i ansiktet som bare har vokst og vokst og nå er den største i sitt slag.

Huang ble født som en vanlig unge, men i toårsalderen begynte høyre side av ansiktet å vokse raskere enn venstre side. I tiårsalderen holdt ikke den lille gutten ut mobbingen fra andre barn lenger og isolerte seg hjemme. Den fattige familien hans hadde ikke råd til å gi ham behandling for kjempesvulsten, som bare ble større og større og i dag veier 15 kilo.

Men nå ser lykken ut til å snu for den ulykkelige mannen, som på grunn av svulsten har ødelagt ryggen og blitt blind på venstre øye: Media fanget opp den tragiske historien, og Kreftsykehuset Fuda tok i forrige uke imot Huang for å gi ham gratis behandling.

Prognosene er gode; flere andre pasienter med liknende problemer har blitt betydelig bedre etter behandling ved sykehuset, som nå vil invitere alle tilgjengelige eksperter for å hjelpe Huang til å kunne fungere igjen.

FÅR ENDELIG HJELP: Svulsten i Huangs ansikt veier 15 kilo. Foto: STELLA PICTURES
FÅR ENDELIG HJELP: Svulsten i Huangs ansikt veier 15 kilo. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer