- Dette er et åpent ran

Magnus (22) dro fra Namsos til Oslo for å se E-type på Valhall-julebordet.

SKANDALEJULEBORDET: Frustrerte gjester kan bare konstatere at de ikke fikk det de hadde betalt for, da de kom på julebordet i Valhall lørdag kveld. Foto: Mette Møller/Dagbladet
SKANDALEJULEBORDET: Frustrerte gjester kan bare konstatere at de ikke fikk det de hadde betalt for, da de kom på julebordet i Valhall lørdag kveld. Foto: Mette Møller/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 22 år gamle Magnus Wester og åtte kolleger hadde tatt turen fra Namsos til Oslo for å se E-type spille i Valhall. Slik gikk det ikke.

Skandale-julebordet var så vidt i gang da arrangørene gikk tom for øl og vin, og E-type dukket ikke opp, angivelig på grunn av manglende betaling.

Magnus og de andre, som hadde betalt 40 000 kroner for det lenge planlagte weekendoppholdet, har dette å si om det mislykkede arrangementet:

- Det er fullstendig uansvarlig. Dette er et åpent ran, sier en frustrert 22-åring til Dagbladet.no dagen derpå.

Manglet mat og drikkeMens artister som Wenche Myhre, Kurt Nilsen, Erlend Bratland, Kåre Conradi og Elisabeth Andreassen stod på scena, brøt det ut kaoslignende tilstander blant de 3000 betalende gjestene. De hadde betalt fra 700 til opp mot 1500 kroner for VIP-billetter.

Mange av julebordsgjestene Dagbladet snakket med i går hadde verken fått øl eller vin til mat-tallerkenen, som i de fleste tilfeller manglet enten poteter, rødkål, poteter eller saus.

- Dessuten var det kø over alt, enten du skulle på do eller i baren. Det var generelt dårlig stemning. Vi dro hjem halv elleve, sier Magnus til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.