- Dette er et ekte og knøttlite romvesen

Dokumentarfilm prøver å bevise at vi ikke er alene i universet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jordkloden vår svever alene som en fargeklatt i et svart-hvitt univers. Eller gjør vi egentlig det? Opp gjennom historien har dette vært et av de store spørsmålene vi aldri har fått svar på.

På mer eller mindre spekulativt vis har det dukket opp den ene historien etter den andre om besøk fra andre planeter og galakser. Fra gamle hulemalerier til vår tids UFO-konspiratorer.

Nå kommer en dokumentarfilm som heter «Sirius» med de siste «bevisene» for at jordkloden har fått besøk, skriver Huffington Post.

I videoen øverst i denne saken kan du se smakebiter fra dokumentaren. Der vises det blant annet fram et knøttlite «vesen», som ifølge dokumentarskaperne er et romvesen.

Den lille poden er på størrelsen med hånda til et av menneskene som undersøker den. I dokumentaren blir det hevdet at romvesenet ble funnet i Atacama-ørkenen i Chile for et par år siden.

- Aldri tidligere Dokumentaren prøver tilsynelatende også å bevise at alternative enegi-kilder er blitt tatt i bruk av romvesenene i deres ferd mot jorden.

- Aldri tidligere har en så massiv pakke med informasjon og bilder blitt vist fram til folket, heter det i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer