- Dette er et ekte og knøttlite romvesen

Dokumentarfilm prøver å bevise at vi ikke er alene i universet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jordkloden vår svever alene som en fargeklatt i et svart-hvitt univers. Eller gjør vi egentlig det? Opp gjennom historien har dette vært et av de store spørsmålene vi aldri har fått svar på.

På mer eller mindre spekulativt vis har det dukket opp den ene historien etter den andre om besøk fra andre planeter og galakser. Fra gamle hulemalerier til vår tids UFO-konspiratorer.

Nå kommer en dokumentarfilm som heter «Sirius» med de siste «bevisene» for at jordkloden har fått besøk, skriver Huffington Post.

I videoen øverst i denne saken kan du se smakebiter fra dokumentaren. Der vises det blant annet fram et knøttlite «vesen», som ifølge dokumentarskaperne er et romvesen.

Den lille poden er på størrelsen med hånda til et av menneskene som undersøker den. I dokumentaren blir det hevdet at romvesenet ble funnet i Atacama-ørkenen i Chile for et par år siden.

- Aldri tidligere Dokumentaren prøver tilsynelatende også å bevise at alternative enegi-kilder er blitt tatt i bruk av romvesenene i deres ferd mot jorden.

- Aldri tidligere har en så massiv pakke med informasjon og bilder blitt vist fram til folket, heter det i en pressemelding.

Videre tyr dokumentaren til den gode gamle konspirasjonsteorien om at det er verdens energiherrer som holder «sannheten» skjult for folket.

- Dette er virkelig den mest fantastiske historien som ikke er blitt fortalt. Når folk forstår at hemmelige granskninger har funnet ut hvordan UFO-er opererer, vil de forstå at vi ikke lenger trenger olje, kull eller atomkraft. Dette er sannheten bak hemmeligholdet, sier Steven Greer, en tidligere akuttlege som nå jobber for å få amerikanske myndigheter til å innrømme at romvesener er blant oss.

Snart premiereklar Det er ikke første gang Greer kommer med romvesen-påstander. Allerede i 1993 stiftet han «The Disclosure Project» som jobber for å få UFO-informasjon ut fra myndighetenes hemmelige databaser.

- Det folk må forstå er at hemmeligholdet rundt UFO-er og romvesener ikke handler om romvesnene, men om mennesker og makten de store selskapene og økonomiske interessene har, sier Greer.

Filmen har premiere 22. april, og det gjenstår å se hva det vitenskapelige miljøet har å si om de siste forsøkene på å overbevise massene om at vi ikke er alene her i verden.

Dokumentaren er finansiert via såkalt crowdfunding, der frivillige bidragsytere sammen tar regninga. Amardeep Kaleka står for regien, mens forfatteren Thomas Jane har fortellerstemmen.

Filmskaperne er ikke alene om å jobbe med å finne ut av om vi er alene i rommet eller ikke. Her kan du lese mer om hvordan NASA-forskerne jobber i jakten på en planet som i teorien kan støtte liv slik vi kjenner det.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer