«- Dette er et ran!»

Det sa mannen til bankfunksjonæren etter at han fikk bot.

RANET: Ettervirkningene etter ran er store, kom det fram i Kristiansand tingrett i dag.
Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
RANET: Ettervirkningene etter ran er store, kom det fram i Kristiansand tingrett i dag. Foto: Tor Erik Schrøder / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Er det noe du ikke bør tulle om på en flyplass, er det trolig bomber. Og er det noe du ikke bør tulle om i en bank, er nok det ran.

Akkurat det fikk en kunde i Plussbank på Rona oppleve etter at han fikk en bankfunksjonær til å gråte etter å ha brukt nettopp det uttrykket etter å ha fått en parkeringsbot, skriver Fædrelandsvennen.

- Først da kunden sa at det var parkeringsboten han hadde fått han oppfattet som et ran, forsto jeg at dette ikke var noe bankran, fortalte bankfunksjonæren (54) i Kristiansand tingrett.

54-åringen vitnet om da hun ble utsatt for ran 19. juli i år da en 15 år gammel gutt stormet inn og ranet banken for 42 000 kroner, og fortalte om ettervirkningene av ranet.

- Om jeg blir utsatt for nok et ran slutter jeg, sa hun.

I sine 23 år i banken har hun blitt utsatt for to ran, skriver Fædrelandsvennen Første gang 54-åringen ble ranet var da hun jobbet i Plussbank i Høvåg i 2004. da hadde raneren en dobbeltløpet hagle.