- Dette er et ran

Trygve Kristiansen er fortvilet og oppfatter dommerens gave til militærpolitiet som et ran.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| NATAL (Dagbladet): Trønderen Trygve Kristiansen er i en fortvilet situasjon. Han er anklaget for grov kriminalitet og skal angivelig være sjef i den kriminelle innvandrergruppa B-gjengen i Oslo. Et etnisk pakistansk kriminelle gruppe.

— Misvisende økonomirapport - Jeg vil ikke framstå som sutrete. Jeg flyttet frivillig til Brasil og bosatte meg her. Det var helt og holdent mitt initiativ. Men det er frustrerende å vite at uten innblanding fra norske myndigheter, så hadde jeg ikke hatt disse problemene. Det som er normalt hvis man lurer på noe er å foreta bokettersyn. På grunn av en misvisende økonomirapport fra Økokrim mener myndighetene i Brasil at jeg ikke har økonomi til å bygge hoteller eller eie skonnerten «Lina Gracht», sier Kristiansen.

Trondheimsmannen har dokumentert overfor Dagbladet at han og tre medeiere kjøpte skonnerten for penger som ble overført fra Norge,

- Håpløst - Jeg overførte pengene fra min konto i Norge til min konto i Brasil, og videre til selger av båten. Denne dokumentasjonen er også gitt til dommeren, sier Kristiansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer