Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Dette er et sjokk for oss. Arvid Flølo var en blid og godt likt fembarnsfar

Ordfører om gårsdagens tragiske dødsulykke.

 DØDSULYKKE:  Tre personer mistet livet og to ble skadd i møteulykken i Våtedalen i Sogn og Fjordande. Foto: Jan Nik. Hansen / Firda Tidend
DØDSULYKKE: Tre personer mistet livet og to ble skadd i møteulykken i Våtedalen i Sogn og Fjordande. Foto: Jan Nik. Hansen / Firda Tidend Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Dette er et sjokk for oss. Dette er en tragisk og opprivende sak som har satt et støkk i oss, sier ordføreren i Jølster kommune, Oddmund Klakegg, til Dagbladet.

Politiet i Sogn og Fjordane offentliggjorde tidligere i dag navna på de tre som omkom i ulykka i Våtedalen i Jølster i går. To personbiler kolliderte på E39 ved 13-tida.

De omkomne er Anders Jakob Raad (73) og Solveig Oddny Raad (75), begge fra Gloppen, og Arvid Flølo (43) fra Jølster, ifølge politiloggen fra Sogn og Fjordane politidistrikt.

Preger kommunen De pårørende ble varslet i går kveld. Klakegg kjente ikke Flølo veldig godt, men de hadde møtt hverandre ved flere anledninger.

- Dette preger lokalsamfunnet. Det er et lite samfunn med 3000 innbyggere, hvor mange kjenner de avdøde. Arvid Flølo var en veldig hyggelig, utadvendt og godt likt fembarnsfar. Det var i alt tre stykker som omkom, og de har slekt, venner og bekjente i hele denne kommunen og i nabokommunene. Dette er bare trist, sier ordføreren til Dagbladet.

Totalt var fem personer involvert i ulykka. En 49 år gammel mann og en gutt på ni år ble sendt til sykehus.

Fortsatt ingen avhør Kommunikasjonssjef ved Helse Førde, Terje Ulvedal, sier til Dagbladet i dag at gutten er lettere skadd, mens 49-åringen er moderat skadd.

Politiet etterlyste i går to biler der de håpet det befant seg vitner til selve påkjørselen.

- De to førerne meldte seg mellom klokka 18 og 20 i går kveld, sier operasjonsleder Jan Inge Verøy i Sogn og Fjordane politidistrikt til Firda fredag morgen.

Bilførerne skal fortsatt ikke ha vært i avhør. Det skal ikke ha vært spesielt krevende kjøreforhold på stedet da de to bilene kolliderte.