- Dette er forbrytelse på tape

Anti-Clinton-video hevder Bill og Hillary er skyldige i valgkampfusk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den siste uka er «Hillary usensurert» blitt sett av 350000 på YouTube og har gitt 1,4 millioner treff på søkemotoren Google, melder nyhetsbyrået AP.

Den 13 minutter lange filmtraileren er laget av Peter Paul, Hollywood-impresario og en av de som stod bak Spider Man. I august 2000 arrangerte han og forretningspartneren Stan Lee en kjendisgalla i Hollywood. Formålet var å samle inn penger til Hillary Clintons valgkamp for å bli senator.

På det stjernespekkede arrangementet, som anslås å ha kostet 500 000 amerikanske dollar, deltok blant annet Brad Pitt, Tony Braxton, Diana Ross, og Cher.

Men så ble samarbeidet mellom Paul og Clinton brutt, og i etterkant har Peter Paul saksøkt det mektige Clinton-paret fordi arrangementet angivelig kom i stand under løfte om at Bill Clinton skulle gå inn i selskapet Stan Lee Media etter at han forlot Det hvite hus. Slik gikk det ikke.

Vel så interessant er det kanskje at videoen også viser en telefonsamtale som beviser at Hillary Clinton gjør seg skyldig i valgkampfusk, mener filmskaperen.

- Hillary var direkte involvert

Det er en komplisert sak som etter planen skulle gått for retten i mars i år. Saken ble utsatt på grunn av striden om Hillary Clintons rolle i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer