Færre i bank. Flere jobber med IT.

Dette er framtidas jobber

Etter fem års knallhard innsats er Erik Fossum Færevaag (40) klar for å erobre verden med ny IT-teknologi. Behovet for folk med realfag er stort.

SPENNENDE TIDER: Gründer Erik Fossum Færevaag i selskapet Disruptive Technologies har utviklet en liten sensor som sender informasjon om temperatur og annet til internett og en egenutviklet sky. Foto: Eivind Senneset, Dagbladet
SPENNENDE TIDER: Gründer Erik Fossum Færevaag i selskapet Disruptive Technologies har utviklet en liten sensor som sender informasjon om temperatur og annet til internett og en egenutviklet sky. Foto: Eivind Senneset, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERGEN (Dagbladet): I tillegg til et økende behov for sykepleiere, helsefagarbeidere og lærere vil det i Norge bli et stort behov for ingeniører og folk med realfag, blant annet for å løse det grønne skiftet.

NHO har spurt sine bedrifter om hvilke kompetansebehov de ser for seg de neste åra. Bedriftene melder om stort behov for ingeniører og tekniske fag, og personer med fagbrev.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer