«Dette er grunnen til at du ikke kjøper en iPad på Walmart»

Ansatte lo og kastet nettbrettene i bakken på lageret. - Det er flaut, innrømmer selskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Videoen du kan se i denne saken begynte nylig å sirkulere på nettet. Den viser to menn på det som ser ut til å være et varelager, som kaster det de hevder er iPader i bakken for egen fornøyelse.

De skal selv ha lastet opp videoen på nettet, og sier innledningsvis: «Dette er grunnen til at du ikke kjøper en iPad på Walmart».

Ryktene på nettet tilsa dermed at man ikke burde føle seg for trygg om man hadde kjøpt et nettbrett på Walmart i Pikeville, Kentucky. Nå har selskapet, et av verdens største, også rykket ut og bekreftet at den pinlige videoen er ekte.

- Veldig flaue En talskvinne for selskapet sier ifølge CNET at de ikke vet om tilfeller der kunder har levert tilbake nettbrettene på grunn av denne behandlingen.

- Vi har sett videoen av flere ansatte på nattskiftet som ødelegger varer bak i en av butikkene våre i august, og som alle kan tenke seg, fikk det oss til å rykke til. Vi er også veldig flaue, sier talskvinnen.

- Etter denne uheldige hendelsen, har vi ikke fått tilbakelevert noen produkter av dette merket. Vi står bak varene våre og jobber veldig hardt for å ta godt vare på produktene vi putter i hyllene, legger hun til.

Fikk sparken Som The Examiner påpeker var det kanskje ikke så smart av de ansatte å legge videoen ut på nettet. De har nemlig fått sparken begge to.

- Og rett før juleshopping-sesongen også. Walmart må ha vært ganske sure for å sparke disse folka, skriver nettstedet.

Det er ikke bekreftet at boksene som kastes rundt inneholder iPader, men at det går hardt for seg med varene er det ingen tvil om. Eskene går i bakken flere ganger.

En talsperson for politiet i Pikeville sier til NBC at de ikke har mottatt noen anmeldelse i saken, men de involverte har altså fått fyken av Walmart.