Dette er helgas værvinner

Det ligger an til en rolig helg i flere deler av landet, ifølge Meteorologisk institutt.

- ROLIG: Det ligger an til en rolig helg i flere deler av landet, og det er fortsatt gode muligheter for å ta skiene fatt. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
- ROLIG: Det ligger an til en rolig helg i flere deler av landet, og det er fortsatt gode muligheter for å ta skiene fatt. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den andre helga i mars nærmer seg med stormskritt, og vakthavende meteorolog Eldbjørg Moxnes gir været for helga.

- I helga er det forholdsvis rolig de fleste steder. Det har vært litt vind i dag og i morgen, men det roer seg til helgen. Det blir mildt, man må til fjellet for kuldegrader i helga, sier Moxnes til Dagbladet.

Hun sier det blir en del plussgrader langs kysten, og trekker spesielt fram Møre og Romsdal, Trøndelag og Østlandet, som kan forvente 10-12 grader denne helga.

- Der blir det mye sol, spesielt på lørdag, og skyet på vestlandet.

Hun sier videre at det ligger an til å bli lite nedbør denne helga, men at kysten ved Troms og Finnmark, og deler av vestlandet kan forvente litt regn i helga.

I likhet med denne helga, starter også neste uke rolig, med lite nedbør de fleste steder.

- Fra midten av uka bygger det seg opp litt nedbør og lavtrykk fra vest. Så blir det sørvestlig vind og nedbør på Vestlandet, og i Midt-Norge, Trøndelag og Nordlandstraktene. Det kan bli litt kaldere også, sier Moxnes.

På Øst- og Sørlandet ligger det an til å bli tørt i løpet av uka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer