- Dette er helt svada, sier Idar Vollvik

Idar Vollvik er begjært konkurs igjen, men gründeren har verken penger eller råd til å ta ferie, hevder han.

BANKEROTT IGJEN: Idar Vollvik hevder han ikke har penger eller tid til ferie, men skal ha tilbrakt juli i luksus i Spania.
BANKEROTT IGJEN: Idar Vollvik hevder han ikke har penger eller tid til ferie, men skal ha tilbrakt juli i luksus i Spania.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): For en uke skrev Finansavisen at Tom Kristian Altenborn, med en mindre eiendomsvirksomhet i Moss, hadde begjært Idar Vollvik konkurs.

Altenborn mente å ha et krav mot Vollvik på 3,7 millioner. Vollvik uttalte da til Finansavisen at kravet var 100 prosent rett, men at det ikke stod på viljen, mer på evnen til å betale kravet.

Vollvik sa også at han hadde jobbet i hele sommer og ikke en gang hatt ferie. 13. august må han møte i Bergen tingrett for å forsvare seg mot konkursbegjæringen.

Luksus i Spania Men selv om Vollvik sier at han ikke har har penger til verken kreditorer eller seg selv, og ikke har tatt ferie, har han tilbragt hele juli sammen med familie og venner i sin 90 millionersvilla i Spania, skriver Finansavisen i dag.

Facebook-oppdateringer avslører, ifølge avisen, at Vollviks Spania-sommer ikke bare har vært jobb, men også hyggelige besøk på ferieeiendommen.

"Gamle leietagere flyttet ut i juni og vi har vært i huset, mens vi har drevet reparasjoner på tak og vegger, inn- og utvendig, hvor alle vi som var i huset deltok. Jeg har i samme tid jobbet hver dag med LudoStore og betjent mine 140.000 FB-venner og kundeservice. Vi var i huset kun i vel 3 uker", skriver Vollvik i en epost til avisen.