Dette er hemmeligheten i Fritzls perm

Hemmelige notater kan avsløre Fritzls taktiske spill.

HEMMELIGE NOTATER: Josef Fritzl kan, basert på notater i denne blå ringpermen, ønske å ville fremstille som mer human enn det anklagene tyder på. Foto: Helmut Fohringer/AP/Scanpix
HEMMELIGE NOTATER: Josef Fritzl kan, basert på notater i denne blå ringpermen, ønske å ville fremstille som mer human enn det anklagene tyder på. Foto: Helmut Fohringer/AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Josef Fritzl skjulte ansiktet bak en blå ringperm da han igår entret retten.

Fritzl, som har tilstått voldtekt og incest, men nekter for slaveri og drap, ønsket ikke å vise ansiktet foran de fremmøtte.

Avslørende bilde73-åringen svarte kun «ingen kommentar» på spørsmålene fra den ene østerrikske journalisten som fikk lov til å stille ham spørsmål.Svenske Aftonbladet har plukket opp et AFP-bilde hvor fotografen har klart å komme seg bak Fritzl.

Bildet avslører hva som sto skrevet innenfor Fritzls blå ringperm.

Oversikt over pengebrukUtifra det som er mulig å lese, kan det virke som Fritzl ønsker å vise seg som en mer human person enn det allmennheten har dannet seg et bilde av.

«Penger brukt på Monika», står det å lese på en rad.

Monika, som kom til verden i 1993 eller -94, er et av barna Fritzl fikk gjennom voldtekter av datteren Elisabeth. Forsikring og strømHun ble som ti måneder gammel baby etterlatt utenfor døra til Rosemary og Josef Fritzl, sammen med et brev, angivelig fra Elisabeth, om at noen kunne ta vare på barnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.