Dette er hyttene som kan falle 25 prosent i pris

Hyttemegler Anders Langtind tror ikke at prisfallet på toppen er over.

HYTTER: Eiendomsmegler Anders Langtind tror ikke «vanlige» fjellhytter blir så mye billigere, men for de dyre hyttene kan det se annerledes ut.
HYTTER: Eiendomsmegler Anders Langtind tror ikke «vanlige» fjellhytter blir så mye billigere, men for de dyre hyttene kan det se annerledes ut.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): I et intervju med Finansavisen i dag varsler eiendomsmegler Anders Langtind at bunnen for «vanlige» fjellhytter er nådd.

- Markedet har stått dønn stille siden 2008. Også her på Norefjell har prisene gått en del ned, men for hytter opp mot 3,5 millioner kroner er nok den største justeringen allerede tatt ut, sier Langtind til avisen.

Han hevder at hytter for mellom 3 og 3,5 millioner går med én gang, men passerer du 3,5 millioner kroner blir det fort stille.

Bråstopp fra 10 millioner
For de dyre hyttene må det nok en prisjustering til, tror Langtind.

Blir hyttene virkelig dyre, forsvinner markedet. For de dyre hyttene tror han at prisene må ned 10 -15 prosent.

For en hytte til 10 millioner er kanskje ikke det nok heller, tror eiendomsmegleren, og antyder at prisene må ned 20 - 25 prosent, vel å merke dersom selgeren virkelig må selge.

Tidene som ikke kommer tilbake
- Før var det unge karer under 30 som jobbet som meglere og analytikere og tjente 15 millioner i året. De tidene kommer tilbake igjen, sier Langtind.

Flere nyheter
Matpanel foretrakk oppdrettslaks i blindtest
Spetalen-baby fikk sin første rigg
Solskjær: Han kunne ha spilt for United nå