- Dette er ikke min klient

Ber politiet etterforske denne videoen som kan kaste nytt lys over skytingen i Sandefjord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En overvåkningsvideo fra klesbutikken Per's Garage i Sandefjord sentrum, kan kanskje kaste nytt lys over skuddene i Badeparken i Sandefjord fredag for snart en uke siden.

Videoen viser en mann som passerer butikken klokka 10.08 med en liten hund. Sju minutter senere går han forbi butikken igjen i retning parken som ligger rundt 200 meter fra butikken. Denne gangen har han ikke med seg hunden.

Politiet hadde i formiddag enda ikke sikret seg videoen. Nå har advokat Ole Petter Breistøl, som forsvarer mannen (63) som er siktet for skytingen, bedt dem hente den inn.

- Jeg har bedt politiet hente inn videoen fordi de har søkt etter en person som går fra parken med hund og som kommer tilbake uten hund. Her har man en slik observasjon. Min klient har forklart at han gikk sin tur cirka fra 9.15-9.45. Skuddene skal ha falt mellom 10.30-10.40,  så dette er en observasjon som er nærmere i tid enn det min klient har forklart, sier forsvarer Ole Petter Breistøl til Dagbladet.

Ikke klienten Selv om overvåkningsbildene er uskarpe, er han helt sikker på at mannen som er fanget opp av overvåkningskameraet ikke er hans klient, som nekter enhver befatning med saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer