Dette er kjendisene som nå etter valget spaserer inn på politikkens røde løper

Én har gjort suksess med katastrofefilm og en annen scorer høyt hos Raymond Johansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På valgvakene som varte utover natta, kunne politikkens røde side juble, mens den blå sida ble valgets tapere.

Siv Jensen innrømmet hun var skuffet over Frp's resultat, og Erna Solberg sa før stemmene var talt opp at det ville være leit hvis hennes parti mistet Oslo. Det blir mest sannsynlig realiteten, og partiet mistet også makta i flere storbyer og den blå siden ble valgets tapere på landsbasis.

Ap gjorde det beste lokalvalget et parti har gjort på tretti år og ser ut til å vinne makta både i Oslo, Bergen og Tromsø.

Surfer på Ap-bølge Nå er konfettien ute av håret og boblene ute av kroppen. Men noen politikere, som ikke er rikspolitikere, skal fortsette å spasere på rød løper og samtidig sitte bak spakene i sine kommuner de neste fire åra:

Kjendiser over hele landet har satt seg opp på valglister, og flere av dem, som nok får litt flere personstemmer enn hvermannsen, ser ut til å trå inn også i politikkens maktkorridorer.

I Stavanger ser det ut til at skuespiller Kristoffer Joner, som står oppført på 16. plass for Arbeiderpartiet i fødebyen, nå blir å se og høre også i bystyret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer