Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Dette er latterlig. Vi er plassert på et toalett

De republikanske presidentkandidatene krangler om de beste bakrommene før kveldens debatt.

RASER: Valgkampsjefen til Chris Christie (bildet), Ken McKay, likte dårlig bakrommet New Jersey-guvernøren ble tildelt under den republikanske presidentdebatten i Colorado onsdag. Foto: AP Photo/Michael Dwyer
RASER: Valgkampsjefen til Chris Christie (bildet), Ken McKay, likte dårlig bakrommet New Jersey-guvernøren ble tildelt under den republikanske presidentdebatten i Colorado onsdag. Foto: AP Photo/Michael Dwyer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Onsdag kveld møtes de republikanske presidentkandidatene til sin tredje TV-sendte debatt i Boulder i Colorado. Tirsdag var valgkampmedarbeiderne til kandidatene i Coors Event Center for å få en gjennomgang av lokalene.

Det utløste kraftige reaksjoner særlig fra valgkampsjefene til New Jersey-guvernør Chris Christie og Kentucky-senator Rand Paul. De mener de er blitt nedprioritert og har fått de dårligste bakrommene av arrangøren, republikanernes nasjonale komité, melder Politico.

Både Paul og Christie sliter tungt på meningsmålingene, og ifølge nettstedet anklaget de komiteen for å gi de beste rommene til kandidater som Donald Trump og Ben Carson, som ligger best an på meningsmålingene.

Trump er tildelt et stort rom med gode stoler og en svær TV. Marco Rubio har fått et rom som likner på en kinosal. Carly Fiorinas rom har til og med et boblebad.

Christie og Rands rom var begge langt mindre og inneholdt blant annet store toalettrom

På toalettet - Dette er latterlig. Vi er plassert på et toalett, raser Christies valgkampsjef, Ken McKay, ifølge Politico.

Også Pauls medarbeidere krever endringer.

- Vi hadde ikke disse problemene for fire år siden da vi hadde 22 debatter, sier Pauls rådgiver, Mike Biundo, som jobbet for presidentkandidat Rick Santorum i forrige runde.

Twitter la også Pauls rådgiver, Chris LaCivita, ut bilder av Fiorinas boblebad og Rubios kinosal ved siden av Pauls toalett.

Republikanerns nasjonale komité skal etter møtet ha sagt seg villig til å forsøke å foreta noen endringer.

To debatter De tidligere presidentdebattene har hatt rekordmange seere. Også denne gangen har TV-kanalen som viser debatten, CNBC, valgt å dele opp det svært folksomme feltet av kandidater. Hovedtema denne gangen er økonomi.

I hoveddebatten får bare kandidatene som har mer enn 3 prosent oppslutning delta. Det vil si, Donald Trump, Ben Carson, Jeb Bush, Marco Rubio, Ted Cruz, Mike Huckabee, Rand Paul, Carly Fiorina, Chris Christie og John Kasich.

Kandidatene som bare har over 1 prosent oppslutning må sitte ved det som omtales som «barnebordet». Det er en mindre debatt som sendes tidligere på kvelden. Disse kandidatene omfatter Rick Santorum, Bobby Jindal, George Pataki, and Lindsey Graham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!