Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Dette er nifst og uvirkelig

STAVANGER (Dagbladet): - Tinas forsvinning er nifs og skummel, mener 18-åringene Lise Grødem, Hilde Steinshaug og Anette Sæbø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre var ute på byen den kvelden Tina Jørgensen forsvant. Sentrum sydet av liv ved totida natt til søndag.

- Vi kan ikke skjønne at ei jente bare forsvinner og blir borte uten spor. Noen må ha sett noe unormalt, mener 18-åringene fra Tau. De må ta ferje til Stavanger, men drar til byen nesten hver helg. Hjemme er helgekveldene kjedelige.

- Hver dag snakker vi om forsvinningen. På skolen har vi også diskutert mysteriet, sier de. Jentene studerer avisoppslagene og lurer på hva som kan ha skjedd, men vil ikke ha noen klar oppfatning om Tina er i live eller ikke.

- Hva tror dere har skjedd?

- Andre folk er innblandet i dette, det virker ikke som hun har forsvunnet frivillig. Det betyr at noen må vite noe. Foreldre og venner fortjener oppklaring. Vi håper det vil skje så fort som mulig, sier Lise, Hilde og Anette.

Jentene har alltid oppfattet Stavanger som en fredelig by med vennlige mennesker Nå går de helst sammen og er ikke glad i å vandre aleine gatelangs nattetid.

- Og vi unngår spesielle steder i byen, hvor vi vet at tvilsomme personer ferdes. Nå passer vi oss ekstra godt, sier Lise, Hilde og Anette.