Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dette er Norges nye politi-topper

Knut Ragnar Mikkelsen, Odd Malme og Hans Sverre Sjøvold er ansatt som politidirektør Ingelin Killengreens nærmeste medarbeidere i Politidirektoratet. Og de fire vil utgjøre toppledelsen i norsk politi i åra framover. Direktoratet skal etter planen skal være operativt fra nyttår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiinspektør Malme kommer fra Oslo-politiet, hvor han har ledet den såkalte Etterretningsseksjonen. Malme skal nå lede kampen mot organisert kriminalitet, og blir Norges ansikt utad som anti-mafia-sjef.

Politimester Mikkelsen har permisjon fra jobben som politimester i Drammen, og har i snart ett år arbeidet i Justisdepartementet. Mikkelsen blir sjef for beredskap og politifag, som bl.a. vil innbefatte Kongehusets sikkerhet.

Denne utnevnelsen betyr at stillingen som politimester i Drammen blir ledig med det første.

Sjøvold kommer fra Justisdepartementet _ og skal ta seg av såkalt etatstyring. Han har hatt en tilsvarende jobb i departementet, men stillingen flyttes nå til Politidirektoratet.

[email protected]