Dette er pistolmannen i Trondheim

Etterlyses med bilde av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mannen som i dag tidlig ble observert i militæruniform og med våpen i Trondheim sentrum er nå etterlyst med bilde av politiet.

Mannen tok seg ulovlig ombord i en båt som lå til kai og ble observert av mannskapet og av overvåkingskamera. Det er uvisst hva motivet for handlingen var, men politiet ser alvorlig på saken.

- Vi går ut med bildet for å gi publikum en mulighet til å dra kjensel på denne mannen, sier operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt Leif Berglund til Dagbladet.no.

Politiet tar saken svært alvolig.

- Mannen har vært om bord i et militært fartøy. Han har vist fram våpen der og gjort ladegrep, og det tar vi alvorlig, sier Berglund.

- Vi forventer at publikum som ser ham melder fra til vårt nødnummer som er 112. Vi anbefaler at det ikke tas kontakt med ham, ta kontakt med oss i stedet, oppfordrer politiet.

Mannen beskrives som 15 - 25 år, ca 180 cm, tynn, men ikke spinkel, tykt fyldig mellomblondt glatt hår som gikk rett nedenfor ørene, nordisk utseende.

Han var iført lys blå berett med gullfarget merke, vest i kamuflasjemønster, grå langermet skjorte og bukse, grå og hvite hansker med avkuttede fingre, lys grå og sort sekk.

HAR DU SETT DENNE MANNEN? Da vil politiet ha kontakt med deg. Foto: Politiet
HAR DU SETT DENNE MANNEN? Da vil politiet ha kontakt med deg. Foto: Politiet Vis mer

Siste observasjon av mannen var noen minutt over kl 06 da han gikk fra området Skur 7 mot Havnegata. Politiet ønsker tips om denne personen og eventuelle andre observasjoner.

Dette er pistolmannen i Trondheim