Presidentvalget i USA 2016:

Dette er superkvinnene Hillary Clinton ikke klarer seg uten

Hillary Clinton har gjort kjønn viktig i årets valgkamp. Kvinner bidrar med mer penger, jobber mer frivillig i kampanjene og stemmer mot Trump.

VIKTIGE KVINNER: Førstedame Michelle Obama er blitt hyllet for sine retoriske evner og for sine angrep på Donald Trump. Konsernsjef i HP Meg Whitman er egentlig republikaner, men tålte ikke Donald Trump, og har gitt store penger til Clinton-kampanjen. Hun var også æresgjest for Clinton under den tredje debatten. Susie Tompkins Buell har gitt over 15 millioner dollar til Clinton-familien opp gjennom åra. Sheryl Sandberg er daglig leder i Facebook, og er en viktig støttespiller for Clinton. Det er også gått rykter om at hun kan være aktuell som handelsminister. Foto: NTB SCANPIX/FACEBOOK
VIKTIGE KVINNER: Førstedame Michelle Obama er blitt hyllet for sine retoriske evner og for sine angrep på Donald Trump. Konsernsjef i HP Meg Whitman er egentlig republikaner, men tålte ikke Donald Trump, og har gitt store penger til Clinton-kampanjen. Hun var også æresgjest for Clinton under den tredje debatten. Susie Tompkins Buell har gitt over 15 millioner dollar til Clinton-familien opp gjennom åra. Sheryl Sandberg er daglig leder i Facebook, og er en viktig støttespiller for Clinton. Det er også gått rykter om at hun kan være aktuell som handelsminister. Foto: NTB SCANPIX/FACEBOOK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LAS VEGAS (Dagbladet): «Superfrivillig» står det på T-skjorta hennes. Hun er kledd i Hillary Clinton fra topp til tå. Det er siste dag innbyggerne i delstaten Nevada kan registrere seg for presidentvalget i november, og Jacalyn Smith forbereder seg på å gå dør til dør for å mobilisere demokrater til å stemme.

Hun har reist hit fra Sacramento i California for å bidra i vippe-staten Nevada, der Clinton nå har en gjennomsnittsledelse på 4,7 prosentpoeng.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer