VIKTIGE KVINNER: Førstedame Michelle Obama er blitt hyllet for sine retoriske evner og for sine angrep på Donald Trump. Konsernsjef i HP Meg Whitman er egentlig republikaner, men tålte ikke Donald Trump, og har gitt store penger til Clinton-kampanjen. Hun var også æresgjest for Clinton under den tredje debatten. Susie Tompkins Buell har gitt over 15 millioner dollar til Clinton-familien opp gjennom åra. Sheryl Sandberg er daglig leder i Facebook, og er en viktig støttespiller for Clinton. Det er også gått rykter om at hun kan være aktuell som handelsminister. Foto: NTB SCANPIX/FACEBOOK
VIKTIGE KVINNER: Førstedame Michelle Obama er blitt hyllet for sine retoriske evner og for sine angrep på Donald Trump. Konsernsjef i HP Meg Whitman er egentlig republikaner, men tålte ikke Donald Trump, og har gitt store penger til Clinton-kampanjen. Hun var også æresgjest for Clinton under den tredje debatten. Susie Tompkins Buell har gitt over 15 millioner dollar til Clinton-familien opp gjennom åra. Sheryl Sandberg er daglig leder i Facebook, og er en viktig støttespiller for Clinton. Det er også gått rykter om at hun kan være aktuell som handelsminister. Foto: NTB SCANPIX/FACEBOOKVis mer

Presidentvalget i USA 2016:

Dette er superkvinnene Hillary Clinton ikke klarer seg uten

Hillary Clinton har gjort kjønn viktig i årets valgkamp. Kvinner bidrar med mer penger, jobber mer frivillig i kampanjene og stemmer mot Trump.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

LAS VEGAS (Dagbladet): «Superfrivillig» står det på T-skjorta hennes. Hun er kledd i Hillary Clinton fra topp til tå. Det er siste dag innbyggerne i delstaten Nevada kan registrere seg for presidentvalget i november, og Jacalyn Smith forbereder seg på å gå dør til dør for å mobilisere demokrater til å stemme.

Hun har reist hit fra Sacramento i California for å bidra i vippe-staten Nevada, der Clinton nå har en gjennomsnittsledelse på 4,7 prosentpoeng.

Slik har hun holdt på i godt over et år nå. Reist land og strand for egne penger for å drive valgkamp for Hillary Clinton.

–Jeg vet ikke om jeg egentlig har tid til dette, men jeg tar meg tid. Det er så viktig for meg. Jeg stoler på Hillary Clinton med huset mitt, livet mitt og landet mitt, sier Jacalyn Smith til Dagbladet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn