- Dette er terror. Jeg blir skikkelig sinna

Familien Bamarni på Manstad våknet opp til «svarting» på husveggen.

RASER: Ashti Bamarni (45) og familien våknet opp til denne skriften på husveggene deres i går morges. Nå har familien anmeldt forholdet. Foto: John Terje Pedersen
RASER: Ashti Bamarni (45) og familien våknet opp til denne skriften på husveggene deres i går morges. Nå har familien anmeldt forholdet. Foto: John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| MANSTAD/OSLO (Dagbladet): - Jeg blir skikkelig sinna av dette. Dette er terror, sier Ashti Bamarni (45) til Dagbladet.

I går morges fikk han øye på den lite hyggelige påskriften på utsiden av husveggen sin.

Med store bokstaver med hvit maling har en eller flere ukjente personer skrevet «svarting» på den blå husveggen.

- Står på videreBamarni kom til Norge fra Kurdistan i Nord-Irak i 1992 og er sammen med sin kone og deres tre barn norske statsborgere i dag. De har bodd på Manstad i Fredrikstad i cirka 3,5 år, og har alltid opplevd nabolaget som trivelig.

- Kanskje de ikke tror vi er norske eller at vi ikke jobber og snylter av staten. Vi er begge i jobb og prøver så godt vi kan. Nå må vi bare stå på videre, sier Bamarni til Dagbladet.

Det er avisa Fredrikstad Blad som skriver om Bamarni og malinga på veggen i dag.

Lar skriften ståHan kan ikke forstå hvem som har svertet dem på deres egen husvegg. Nå kommer han til å la skriften stå på veggen i et par uker.

- Jeg har lyst til at det skal stå der en stund slik at naboene skal vite at det er personer med onde hensikter her. Jeg har aldri opplevd slikt i Norge før, og de aller aller fleste her i Norge er snille mot oss, men dette beviser at det finnes slemme folk der ute, hevder 45-åringen, som understreker at han ikke har noen fiender han kan komme på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer