- Dette er tidenes valgsatsing for Dagbladet

Slik følger du valget minutt for minutt i Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dagbladet satser større enn noen gang tidligere, for å gi deg tidenes valgdekning.

- Dagbladet har i flere uker hatt massiv dekning av valgkampen på alle våre plattformer, og valgkvelden er selvsagt ikke noe unntak. Dette blir igjen tidenes valgsatsing for Dagbladet, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.

Han lover leserne og seerne muligheten til å følge valgdramaet minutt for minutt utover kvelden.

- Du får nyhetene når de skjer, oppdaterte tall for ditt hjemsted og du får analysene og kommentarene, lover Hansen.

Live med de viktigste oppdateringene DBTV sender valget LIVE fra flere valgvaker gjennom kvelden, i tillegg til liveteam som følger situasjonen i Oslo og Bergen. Sendinga starter kl. 20.00, og holder på til rundt kl. 01.00.

VALGNATTA: Martine Aurdal, Peder Ottosen og Marie Simonsen er klare fra Valgboden foran Stortinget. I kveld er det klart for en fullpakket sending med politiske eksperter og kommentatorer, statistikere og selvfølgelig politikerne selv. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
VALGNATTA: Martine Aurdal, Peder Ottosen og Marie Simonsen er klare fra Valgboden foran Stortinget. I kveld er det klart for en fullpakket sending med politiske eksperter og kommentatorer, statistikere og selvfølgelig politikerne selv. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Det blir livesendinger fra fire valgvaker, i tillegg til at vi er live fra vår egen valgbod utenfor Stortinget, og fra partilederrunden på Stortinget når partilederne samles der rundt midnatt.

- Det blir en fullpakket sending med politiske eksperter og kommentatorer, statistikere og selvfølgelig politikerne selv. Vi begynner kvelden med å oppsummere årets valgkamp. Fra 21.00 har vi fokus på valgresultatene som begynner å tikke inn, sier programleder i Valgboden, Peder Ottosen.

Han er overveldet over responsen fra årets livesendinger fra Valgboden, som har pågått i 14 dager.

- Responsen har vært strålende fra DBTVs seere og publikum på Eidsvolds plass. Politikerne som har gjestet sendingene har også kommet med positive tilbakemeldinger. Flere har vært så fornøyde at de har kommet tilbake igjen og igjen, sier Ottosen.

Historiker Trond Nordby og valgforsker Johannes Bergh er tilstede som DBTVs hus-eksperter, mens Anders Løvland fra Norsk Regnesentral hjelper til med tallene. I tillegg blir det både musikk og ekspertkommentarer.

Resultatene - live Fra klokka 21 og utover natta tikker resultatene inn: Kort tid etter innmeldt valgresultat fra kretser og kommuner vises det på DB.no.

I tillegg har vi selvsagt oppe vårt til enhver tid oppdaterte valg-livestudio - det kommer på forsida på DB.no når det er åpnet.

Om du ennå ikke har bestemt deg finner du valgomaten vår her, og all informasjon om de forskjellige kandidatene her.