Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dette er to aksjer som kan doble seg og tidoble seg

Daytrader Svend Egil Larsen har plukket ut fem «lotto-aksjer» på Oslo Børs. Investor Aasulv Tveitereid holder seg unna denne typen aksjer, men har en annen favoritt.

AKSJETIPS: Investor Aasulv Tveitereid har funnet en aksje som kan doble seg eller kanskje til og med triple seg i verdi. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
AKSJETIPS: Investor Aasulv Tveitereid har funnet en aksje som kan doble seg eller kanskje til og med triple seg i verdi. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Finansavisen har i dag satt sammen en portefølje med aksjer som kan mangedoble seg i verdi ved et «best case scenario», men også falle så mye at en taper alt.

Aksjer eller Lotto? - I stedet for å levere Lotto, Viking-lotto og Ekstra, så kunne man heller bare kjøpt de aksjene her. Det er ihvertfall mye større sjanse å vinne på noen av de aksjene her enn i Lotto, sier daytrader Svend Egil Larsen.

Larsen, som ble kjent da han og kompisen Peder Veiby lurte aksjeroboten til Timber Hill, og til daglig lever av å trade på børsen, har ifølge avisen plukket fem «lotto-aksjer» på Oslo Børs/Oslo Axess. 

Blant disse er Thin Film Electronics, som Larsen tror kan tidoble seg hvis de lykkes.

En doblingskandidat Eks-analytiker og nå investor Aasulv Tveitereid, sier til Finansavisen at han ikke investerer i «lotto-aksjer», men trekker frem Wilh. Wilhelmsen som den han mener har størst oppside.

Ifølge Tveitereid er dette en «soleklar» kandidat til å doble seg eller kanskje til og med triple seg i verdi på to år.

- Husk at aksjen gikk 700 prosent fra 2003 til 2007, sier Tveitereid til Finansavisen.

Flere aksjetips - Toppen nådd for Seadrill
Forskningssjefens aksjetips
Kjøpsanbefalingene hagler

AKSJETIPS: Daytrader Svend Egil Larsen har plukket ut flere aksjer som kan gjøre deg rik eller fattig. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
AKSJETIPS: Daytrader Svend Egil Larsen har plukket ut flere aksjer som kan gjøre deg rik eller fattig. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer