Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Dette er umenneskelig

Monica Solås Kristensen hevder at hun ikke visste at hun var suspendert fra stillingen som generalsekretær i Redningsselskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Polfarer Monica Kristensen Solås er suspendert fra stillingen som generalsekretær i Redningsselskapet grunnet mistanke om omfattende overvåkning av ansattes jobbrelaterte og private epost. 40 ansatte skal ha fått eposten overvåket av Solås og minst to andre ansatte i organisasjonen.

- Dette er ikke sant. Vi har oppgitt til Datatilsynet at det totalt er 23 personer som har vært overvåket, sier Solås, som ikke vil gå nærmere innpå epostenes karakter nå.

Monica Kristensen Solås hevder at hun ikke var informert om at hun var suspendert da nyheten sprakk i ettermiddag.

- Jeg var ikke klar over dette. Alt jeg visste var at dette skulle styrebehandles. Dette er helt umenneskelig. De driver et menneske til selvmord, sier Solås til Dagbladet.no.

Hun hevder at styrevedtaket fra søndag er ugyldig.

President i Redningsselskapet, Magnus Stangeland vil ikke kommentere Solås´ reaksjon, men sier til pressen at hun «nok ikke synes dette er hyggelig».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling