Dette fant legene inni 70-åringens penis etter farlig sexlek

Ti centimeter lang og fryktelig smertefullt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Australske leger har fjernet en ti centimeter lang stålgaffel fra innsiden av en manns penis, etter en sexlek som bar fryktelig galt av sted, melder Daily Mail.

70-åringen kom med blødende kjønnsorgan til akuttmottaket på sykehuset i Canberra. Han ga straks til kjenne at han hadde ført gaffelen inn i urinrøret i et forsøk på å tilfredsstille seg selv seksuelt.

Den uheldige mannen klarte ikke å få gaffelen ut igjen, og det tok ikke lang tid før særdeles sterke smerter meldte seg. Mannen brukte likevel tolv timer på å samle mot nok til å søke legehjelp for den uvanlige tilstanden han hadde satt seg selv i.

- Svært uvanlig Legene på sykehuset i Canberra har skrevet en artikkel om saken som er trykket i det vitenskapelige tidsskriftet The International Journal of Surgery.

Til alt hell klarte legene å fjerne gaffelen fra mannens urinrør uten at han pådro seg varige mén.

Ifølge artikkelen de har skrevet, er det svært uvanlig å finne fremmede objekter så langt ned i urinveiene. Samtidig understreker legene at det slett ikke er uvanlig at folk putter mye rart i andre deler av kroppen.

Tannbørster, blyanter, nøkler, termometer, planter og slanger er blant objektene som trekkes fram.

Advarer Legene Krishanth Naidu, Maurice Mulcahy og Amanda Chung sier de valgte å publisere en artikkel om den uvanlige saken fordi de ønsker en fagdiskusjon om hvordan man bør opptre når man står overfor slike underlige og sjeldne pasientproblemer.

Artikkelforfatterne understreker at det er vanskelig å forstå motivet for å innføre et fremmede objekt i en så følsom del av kroppen.

Ifølge rapporten vil de få pasientene som har innført objekter i de nedre urinveiene i stor grad forsøke å fjerne gjenstanden selv fordi de synes det er flaut å søke medisinsk hjelp.

De understreker at dette kan være svært farlig og i verste fall føre til potensielt dødelige infeksjoner.