Dette feige, uprovoserte angrepet på en 16-årig jente sjokkerer verden

I ferd med å bli en av Storbritannias mest forhatte menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Plaistow har offentliggjort videoen du kan se øverst i denne saken. Den viser hvordan en mann uprovosert går til angrep på en jente på gata i London-bydelen.

Den brutale kraften i slaget mannen påfører jenta har gjort at han raskt er blitt en av Storbritannias mest forhatte menn. Tabloidene slår opp saken og kaller den «sjokkerende» og «grotesk».

Ifølge politiet skal annen ha fulgt etter den 16-årige jenta i rundt 500 meter før han løp opp til henne og slo henne ned.

- Dette var et uprovosert angrep, slår politiet fast.

- Husker ikke noe av angrepet Jenta falt i bakken og var bevisstløs, mens gjerningsmannen snudde og løp vekk fra stedet umiddelbart etter slaget.

- Jeg kom ut og jeg så en mann som kom mot meg. Jeg gikk videre mot stasjonen, sier jenta i et intervju med ITV.

Hun sier hun ikke husker noe av selve angrepet, før hun våknet opp i ambulansen i smerter.

- Håper jeg er hans siste offer - Jeg håper han blir tatt, så han ikke gjør det igjen mot noen andre. Jeg håper jeg er hans siste offer, sier jenta.

Politiet håper tips fra publikum kan føre til at mannen blir pågrepet.

Etterforsker Glenn Peach sier til BBC at angrepet kom helt overraskende på jenta.

- Hun sier at det var en fremmed mann som fulgte etter henne da hun forlot hjemmet. Det er noe av det mest sjokkerende jeg har sett noen gang, fordi det er så tilfeldig, sier han.

ETTERSØKES: Politiet i London vil ha tak i denne mannen, som ble fanget på overvåkningskameraet da han slo ned en ung jente.
ETTERSØKES: Politiet i London vil ha tak i denne mannen, som ble fanget på overvåkningskameraet da han slo ned en ung jente. Vis mer