Dette gjør noen av kjendisene når lyset slukker

Det blir putekrig, massasje, romantikk og peiskos under Earth Hour. Hva gjør du?

MASSASJE: Mia Gundersen lover at alt elektronisk støy skal byttes ut med naturlige lyder. Kanskje blir det også massasje... 

Foto: Espen Røst / Dagbladet
MASSASJE: Mia Gundersen lover at alt elektronisk støy skal byttes ut med naturlige lyder. Kanskje blir det også massasje... Foto: Espen Røst / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Klokka 20.30 slukker lysene også i Norge for å markere Earth Hour, som for lengst er i gang. Og trolig vil flest kvinner benytte anledningen til å skru av lyset.

Ifølge WWF Norge har 160 kommuner og 350 bedrifter meldt seg på årets mørke klimatime, og som den nordligste byen i verden vil Longyearbyen, som i fjor lot være i frykt for at mørkeleggingen ville gjøre det enklere for isbjørnene å ta over. Av kjente norske bygg vil du oppleve mørke vinduer på Stortinget, Oslo Børs, Operaen, Nidarosdomen, Holmenkollen, Lerkendal, Oslo Plaza, festninger som Akershus, Bergenhus og Oscarsborg, Isfjord radio på Svalbard og Postgirobygget. Og sikkert mange flere.

WWF Norge har fått noen av landets kjendiser til å fortelle hva de kommer til å gjøre den mørke timen. Og dette har de delt med oss:Mia Gundersen: — Personlig skal jeg bruke den mørklagte timen til å ta tak i min mann og nyte at det er tid og stillhet til en god samtale, og kanskje en massasje. Etter det får man se! Alt elektronisk støy skal i hvert fall byttes ut med naturlige lyder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer