Dette gjorde Dagbladet i 2021

Hva leverte Dagbladet av journalistikk i 2021? Her får du et lite innblikk i Dagbladets historie, oppdrag og mål, og hva vi har laget av journalistikk det siste året.

ANNERLEDES: 2021 ble nok et år med corona. Pandemien var blant områdene som preget Dagbladets dekning mest i løpet av året som har gått. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ANNERLEDES: 2021 ble nok et år med corona. Pandemien var blant områdene som preget Dagbladets dekning mest i løpet av året som har gått. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Overordnet om Dagbladet

Dagbladet er et av Norges største nyhetsmedier. Hver dag benytter 1,3 millioner nordmenn seg av Dagbladets journalistikk. Hver uke bruker to millioner nordmenn ett eller flere av Dagbladets produkter.

Dagbladets viktigste jobb er å være først med siste nytt. Dagbladets største stoffområder er nyheter, sport og underholdning.

Våre oppdrags­givere er leserne og seerne våre. Dagbladet skal med sin journalistikk både oppdatere, opplyse og underholde.

Dagbladet skal være avisa med hjerte for de svake og muskler i møte med de sterke. Dagbladet er uavhengig og makt­kritisk. Dagbladet skal jobbe for å avdekke kritikk­verdige forhold.

Dagbladets formålsparagraf

Dagbladet er en av Norges eldste aviser, og ble startet i 1869. Dagbladets formålsparagraf er som følger:

«Selskapets formål er å drive den i Oslo utkommende ­digitale og trykte avis Dagbladet, idet avisen skal fortsette som et uavhengig venstreorgan for frisinnet og frem­skritts­­vennlig politikk i nasjonal, sosial og øko­nomisk ­henseende. Selskapet skal også kunne drive forlags- og trykkerivirksomhets samt annen beslektet virksomhet. Virksomheten skal ikke tjene private eller personlige ­formål eller interesser av noen art.»

Politisk er Dagbladet en liberal avis med en sosial profil.

Ti på topp

Dagbladet nådde rekordmange mennesker i løpet av 2021. Dette er de ti sakene og produktene våre med flest visninger i året som har gått:

1. Dagbladets valgomat
2. Vaksinekalender - Sjekk: Når får du vaksine
3. Idrettsgallaen 2021: TV-seerne stoppet skandalen
4. Bislett-skytingen: Spilte i kjent TV-serie
5. Corona: Vær obs på dette symptomet
6. Yencenia (25) skal ha blitt forvirret - hoppet i døden
7. Den kjente Oslo-kokken Luke (27) er død
8. Gjerdrum: Disse er omkommet eller savnet etter skredet
9. Hurtigtester: Så fort blir du positiv
10. Pål «Onklp» Tøien: Fikk sparken

Sjefredaktørens kommentar

Kjære leser av Dagbladet

Tusen takk for at du følger Dagbladet, enten du leser oss på mobil, ser sendingene våre på Dagbladet TV, er abonnent av Dagbladet Pluss eller benytter vår papiravis.

2021 har vært et annerledes år. Dagbladets redaksjon har vært opptatt av å rapportere, opplyse og undersøke det som skjer journalistisk. Utallige nyhetsmeldinger, direktesendinger, artikler, ekspertintervjuer, reportasjer, kommentarer og fordypningsartikler er produsert om corona-pandemien. Mye tyder på at pandemien også vil prege mye av dekningen vår inn i 2022.

Dagbladets viktigste leveranse er å være først med siste nytt. Dagbladets største stoffområder er nyheter, sport og underholdning. Men vårt univers rommer også meningsjournalistikk, debatt, politikk, næringsliv, kultur og forbrukerjournalistikk for å nevne noe. Dagbladet har også forbrukernettstedet DinSide og næringslivsnettstedet Børsen i sitt univers. Dagbladet opererer i et veldig spenn. Det siste året har vi levert alt fra viral-TV til nyhetsbrev for litteraturinteresserte.

I 2021 har Dagbladet også brukt store ressurser på avslørende journalistikk. De to viktigste satsingene dette året har vært «Midtøsten-pengene» og «En syk ski-nasjon». I den sistnevnte saken har fire journalister i over et år gransket spiseforstyrrelser innenfor ski-idretten. Dette er journalistikk helt i kjernen av vårt oppdrag.

Dagbladet skal være en massespredt riksavis med innhold til alle. Det siste året har vi levert journalistikk vi er svært stolte av. Journalistikk som får konsekvenser. Journalistikk som berører og begeistrer. Men vi har også områder vi gjerne skulle levert bedre på. Bedre språk, bedre overblikk, bedre titling og bedre kildetilfang er noen av de områdene vi jobber mye med. Å lage avis er et evig forbedringsarbeid.

Denne vinteren gjennomfører vi en historisk oppbemanning i redaksjonen. Vi skal ansatte opptil 30 nye journalister. Vi skal investere mye mer i innhold – og særlig i nyhetsjournalistikken. Vi skal lage mer dagsordensettende journalistikk for våre brukere i 2022.

Alexandra Beverfjord

Dagbladets form og sjanger

Dagbladet er ikke helt som andre aviser. Allerede på 1930-tallet begynte Dagbladet å utvikle sin populærjournalistiske form, med større titler, hardere nyheter og mer underholdningsjournalistikk enn de andre mediene. Korte og engasjerende titler har vært et av Dagbladets kjennetegn i mange tiår. Dagbladet er i dag en tabloid, massespredt riksavis.

Dagbladet henvender seg til alle som bor i Norge. Dagbladet skiller ikke mellom høy eller lav, vi når ut til bygd og by, vi henvender oss til alle, og snakker med alle. Få innretninger er så demokratisk som det.

Presseetikk

I 2021 hadde Dagbladet seks reelle klager som ble behandlet i Pressens Faglige Utvalg (PFU). To klager ble trukket, en sak fikk forenklet innstilling og to saker fikk full behandling i utvalget. En av sakene endte med konklusjonen «ikke brudd», men den andre endte med kritikk, som også er en fellelse.

Dagbladets fellelse i 2021 kom i den såkalte «Drevdal-saken». Her fikk vi kritikk i forbindelse med leserinnlegg på punktene 4.1, 4.15 og 4.17 i Vær Varsom-plakaten.

Sistnevnte punkt omhandlet leserkommentarer på Facebook som kom relativt lang tid etter publisering. Dette er en kritikk Dagbladet tar på største alvor, og vi har satt inn tiltak for å unngå tilsvarende situasjoner i framtida.

Etter denne fellelsen undertegnet Dagbladet kontrakt med profesjonelle moderatorer. De har, sammen med redaksjonen, ansvar for å moderere løpende i kommentarfeltet, men også overvåke tidligere Facebook-innlegg.

Dagbladets ene fellelse i 2021 gjør at vi siden 2013 har i alt åtte fellelser i PFU. Dermed er vi blant de som har færrest PFU-fellelser de siste åtte årene blant de store mediene. Men målet er ingen fellelser, og i Dagbladet har vi et sterkt fokus på etikk i alle ledd i den journalistiske arbeidsprosessen.

Dagbladets publiseringskanaler

Dagbladet publiserer innhold på Dagbladet.no, på DinSide.no, på Børsen.no, på Dagbladet TV, på Dagbladet Pluss og i papirutgaven.

  • Dagbladet.no
1,2 MILLIONER: Det antallet når Dagbladet digitalt hver dag. Foto: Gorm Kallestad / NTB
1,2 MILLIONER: Det antallet når Dagbladet digitalt hver dag. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer

Dagbladet publiserer innhold digitalt på mobil, desktop og på nett. Digitalt når Dagbladet 1,2 millioner nordmenn hver dag med journalistikken vår.

Dagbladets viktigste kanal er mobil. Mobilutgaven er vår største plattform, med over en million daglige brukere.

Digitalt er det viktigste for oss å være først med siste nytt. Redaksjonen og nettdesken er bemannet 24/7 for å kunne gi våre lesere det beste overblikket over det som skjer.

  • Dagbladet TV

Dagbladet TV skal best på breaking news digitalt. I tillegg skal Dagbladet TV være ledende på sport og underholdning.

SLIK DU ER VANT TIL Å SE DEM: Dagbladet TVs Julie Tran i breaking-studio. Herfra kan én videoreporter levere nyhetene akkurat nå. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SLIK DU ER VANT TIL Å SE DEM: Dagbladet TVs Julie Tran i breaking-studio. Herfra kan én videoreporter levere nyhetene akkurat nå. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Gjennom 2021 har Dagbladet TV sendt mange hundre timer direkte-TV om corona, og et stort antall videoer og klipp. Også de andre store nyhetshendelsene dette året er omfattende dekket av Dagbladet TV.

Tradisjonen tro hadde vi også Dagbladet TVs valgbod på Eidsvolls plass i dagene før og under Stortingsvalget. Valget ble behørig dekket med tv-team på alle valgvaker og sending valgkvelden.

På tampen av året startet også Dagbladet TV en nyhetssatsing på Snapchat – «Dagbladet TV Akkurat nå». Utviklingen i antall abonnenter er stigende, og vi har store forhåpninger videre.

  • Dagbladet Pluss

Dagbladet Pluss er Dagbladets premium-produkt.

PREMIUM: Dagbladet Pluss-journalistene Jenny Mina Rødahl og Trond Rasmussen er blant dem som leverer sterke historier, eksklusive saker og tips og råd til Dagbladets pluss-kunder. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
PREMIUM: Dagbladet Pluss-journalistene Jenny Mina Rødahl og Trond Rasmussen er blant dem som leverer sterke historier, eksklusive saker og tips og råd til Dagbladets pluss-kunder. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

I 2021 har Dagbladet Pluss formidlet historier som kan være med på å bryte ned ulike stigma i samfunnet. Journalistikken har blant annet gått i rette med tabuer knyttet til kropps-skam, psykiske lidelser, intime videoer på avveie, aktiv dødshjelp, selvmord og overlevelsesskyld.

I tillegg til sosialjournalistikken, har Dagbladet Pluss også styrket nyhetsprofilen vesentlig det siste året. Dagbladet Pluss har levert eksklusive saker fra de store dramaene i nyhetsbildet. Her kan vi blant annet nevne Gjerdrum-raset, Viggo Kristiansens løslatelse og corona-pandemien.

Guider og hjelp til å ta gode valg i hverdagen er også en sentral del av tilbudet. Hver uke leverer Dagbladet Pluss tester, tips og guider.

  • Dagbladet papir

Dagbladets papirutgave kommer ut seks dager i uka, distribueres i hele landet og trykkes i Harstad, Trondheim, Bergen og Oslo.

HOLDER STAND: Dagbladets papiravis. Foto: Ali Zare / NTB
HOLDER STAND: Dagbladets papiravis. Foto: Ali Zare / NTB Vis mer

Pandemien har preget mange nyhetssider og førstesider gjennom hele året.

Stort mersalg på lørdagene bekrefter at papiravisas flaggskip Magasinet blir satt pris på av våre lesere. Ifølge de offisielle lesertallene fra Mediebedriftenes Landsforening er Magasinet Norges tredje største avismagasin.

Innholdsproduksjonen

Nyheter

Corona-pandemien har i stor grad dominert nyhetsdekningen det siste året. Andre store hendelser vi har dekket har vært kvikkleireraset i Gjerdrum, stormingen av Kongressen, riksrettssaken mot Donald Trump, gjenopptagelsen av Baneheia-saken, siktelsen i Tengs-saken, massedrapet i Kongsberg og ekstremværet i Europa.

DEN STORE SAKEN: 2021 ble nok et corona-år. Det har dominert nyhetsdekningen også for Dagbladet. Her fra Berlevåg kommunes covid-19 brakke, som brukes til testing. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DEN STORE SAKEN: 2021 ble nok et corona-år. Det har dominert nyhetsdekningen også for Dagbladet. Her fra Berlevåg kommunes covid-19 brakke, som brukes til testing. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

I tillegg til de store hendelsene er det et uttalt mål å levere flere avsløringer, egensaker og historier som berører.

Innenfor nyhetsfeltet har redaksjonen levert viktige saker i kjernen av Dagbladets oppdrag: Sakene om «Øystein-ungan», sterke avsløringer om norsk barnevern, ettervirkninger etter Gjerdrum-raset og egensaker i forbindelse med klimatoppmøtet i Glasgow for å nevne noen.

Sport

Sport er sammen med nyhet og underholdning Dagbladets største stoffkategori.

SPORTSÅRET: Det ble nok et tungt år for herrelandslaget i fotball, ledet av Ståle Solbakken. Landslaget, Solskjær i Manchester United og en rekke vinteridretter var blant Dagbladet Sports viktigste satsinger i 2021. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SPORTSÅRET: Det ble nok et tungt år for herrelandslaget i fotball, ledet av Ståle Solbakken. Landslaget, Solskjær i Manchester United og en rekke vinteridretter var blant Dagbladet Sports viktigste satsinger i 2021. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Sporten dekker det vi anser for å være de viktigste arrangementene gjennom året. De største hendelsene er OL og VM når det gjelder både vintersport og sommeridrett. I tillegg dekker vi langrenn (Beitostølen, Tour de Ski, Lillehammer osv.). Fotballandslaget dekker vi også bredt, og vi er på alle kampene, både hjemme og borte. Hopp har også blitt prioritet på store dager, blant annet Hoppuka.

Blant høydepunktene i 2021 finner vi ski-VM i februar/mars og Tokyo-OL i juli/august. Vi har også hatt en solid dekning av Clas Brede Bråthen-saken. Sist, men ikke minst, har Dagbladets dekning av Ole Gunnar Solskjærs innsats i Manchester United vært en viktig satsing.

Politisk

I 2021 har en stor del av dekningen naturligvis vært knyttet opp mot valgkampen og det påfølgende stortingsvalget, samt regjeringsforhandlingene i etterkant.

STATSMINISTER: Stortingsvalget preget året for Dagbladets politiske avdeling. Her blir statsminister Jonas Gahr Støre intervjuet av Dagbladets reporter Jørgen Gilbrant på valgnatta. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
STATSMINISTER: Stortingsvalget preget året for Dagbladets politiske avdeling. Her blir statsminister Jonas Gahr Støre intervjuet av Dagbladets reporter Jørgen Gilbrant på valgnatta. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Politisk har satt dagsorden med en rekke saker dette året. Blant satsingene finner vi sakene om hvordan Oslo-skolen ledes, avsløringen om at stortingsrepresentantene får doble feriepenger og avsløringen om KS-sjefens politikerlønn.

Meninger

Dagbladets kommentatorer skal favne hele samfunnsutviklingen, med fokus på det løpende nyhetsbildet og den politiske utviklingen.

SLAGKRAFTIG: Dagbladet-kommentatorene Martine Aurdal og Marie Simonsen i Dagbladets tradisjonsrike valgbod, som også var en stor satsing i 2021. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SLAGKRAFTIG: Dagbladet-kommentatorene Martine Aurdal og Marie Simonsen i Dagbladets tradisjonsrike valgbod, som også var en stor satsing i 2021. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

2021 har vært et begivenhetsrikt år med corona-pandemien, stormingen av Kongressen og stortingsvalget som tre av de største hendelsene for avdelingen. Sentralt for meninger, er det at Dagbladet skal kommentere på aktuelle hendelser både i tekst og på Dagbladet TV.

Graveredaksjonen

STORE SATSINGER: Dagbladets prisvinnende graveredaksjon, her representert ved John Rasmussen, Siri Gedde-Dahl og Bernt Jakob Oksnes i 2020, har flere store prosjekter bak seg i 2021. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
STORE SATSINGER: Dagbladets prisvinnende graveredaksjon, her representert ved John Rasmussen, Siri Gedde-Dahl og Bernt Jakob Oksnes i 2020, har flere store prosjekter bak seg i 2021. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

I år har satsingene vært «Leirrasene» om kvikkleireraset i Gjerdrum, «Bolgneset» om strandlinjeutbygging i Kristiansund, «Midtøsten-pengene» og «En syk ski-nasjon» om spiseforstyrrelser i norsk ski-idrett.

Sosiale medier

Dagbladets avdeling for sosiale medier lager unikt innhold og sikrer at Dagbladets journalistikk når nye brukergrupper på sosiale medier.

PREGET LESERNE: Leirskredet i Gjerdrum, der ti mennesker mistet livet, preget mange i starten av 2021. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
PREGET LESERNE: Leirskredet i Gjerdrum, der ti mennesker mistet livet, preget mange i starten av 2021. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Den saken som har preget leserne våre på sosiale medier mest i år, var leirskredet på Gjerdrum, der ti mennesker mistet livet. Slike tragiske hendelser samler Norge i sorgen, og folk ønsker å uttrykke medfølelse og sympati. Da trekker de ofte til Facebook. Tre av de fem sakene i 2021 med mest engasjement handlet om skredulykken.

Dødsfallet til den kjente kokken Luke Henderson vekket følelser i folk, og ble blant årets mest leste saker fra Facebook.

Kjendis

Dagbladets kjendisredaksjon skal være først og best på underholdning.

TETTEST PÅ: Dagbladets kjendisredaksjon er tettest på de største profilene og begivenhetene, som finalen i «Skal vi danse». Foto: Thomas Andersen / TV 2
TETTEST PÅ: Dagbladets kjendisredaksjon er tettest på de største profilene og begivenhetene, som finalen i «Skal vi danse». Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Kjendis har vært nyhetsledende på journalistikk om de største TV-suksessene så som som «Farmen kjendis», «Farmen», «Maskorama», «Sommerhytta» og «Paradise Hotel».

Kultur

Kultur har vært utrettelige i sin dekning av coronakonsekvensene for kulturlivet, og støtteordningene spesielt. Det hele endte i en ubetalelig krangel mellom Abid Raja og Trine Rein. Her har Dagbladets kulturjournalister vært ledende i nyhetsbildet.

NY SATSING: Rannveig Korneliussen og kulturredaktør Sigrid Hvidsten i Dagbladet BOK. Foto: Agnete Brun
NY SATSING: Rannveig Korneliussen og kulturredaktør Sigrid Hvidsten i Dagbladet BOK. Foto: Agnete Brun Vis mer

I desember lanserte Dagbladet nisjeprosjektet Dagbladet BOK. Hvert år publiseres flere hundre bokanmeldelser, det skrives nære forfatterportretter, grundige analyser og tabloide nyhetssaker om norsk og internasjonal litteratur. Litteraturinteresserte lesere kan nå følge denne journalistikken via dagbladetbok.no eller via vårt nyhetsbrev.

Dagbladet Mat

Dagbladet Mat lager eksklusivt innhold til alle Dagbladets flater: Papir, Magasinet. Dagbladet Pluss, Dagbladet.no og Dagbladet TV.

MAT OG TV: I tillegg til tester, anmeldelser og hardtslående matnyheter, laget også Dagbladets Christopher Sjuve TV-program i forkant av stortingsvalget. Her med SP-leder Trygve Slagsvold Vedum. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
MAT OG TV: I tillegg til tester, anmeldelser og hardtslående matnyheter, laget også Dagbladets Christopher Sjuve TV-program i forkant av stortingsvalget. Her med SP-leder Trygve Slagsvold Vedum. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

Dagbladet Mat gjennomfører mat-tester gjennom hele året. I tillegg gjør vi tester på kjøkkenutstyr, griller og diverse kjøkkenmaskiner. Vi dekker også matrelevante nyheter. Det være seg produktnyheter (tester og omtale), nye restauranter, nyheter om og fra dagligvarehandelen, trender og avsløringer fra matverdenen gjennom samarbeide med Mattilsynet.

Vi har i 2021 også hatt et særskilt blikk på bærekraftsproblematikk i matsystemet - alt fra avokadokonflikter i Mexico, til soyaproduksjon i regnskogen, til rekefiske og jordbruksmetoder og bruk av sprøytemidler.

Rød Løper

Rød Løper er Norges største kjendissatsing på web-tv. I tillegg produserer redaksjonen en egen podkast om kjendiser som kommer ut hver tirsdag.

POPULÆRE: Kine Falch, Thea Hope og Jonas Scheie Hammer i web-TV-programmet og podcasten Rød Løper. Foto: Håkon Jørgensen
POPULÆRE: Kine Falch, Thea Hope og Jonas Scheie Hammer i web-TV-programmet og podcasten Rød Løper. Foto: Håkon Jørgensen Vis mer

Rød Løper har en egen Instagram-konto med over 60 000 følgere, og i høst lanserte redaksjonen også et eget Snapchat-show.

Rødt kort

Rødt kort er Dagbladets sportssatsing på TV. Sport dekkes her med alt alvor og følelser det medfører, men også med skråblikk og med oppsiktsvekkende og underholdende sportsklipp.

DUO: Henrik Ljosland og Melina Pambou Sundfør i sportssatsingen Rødt kort. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
DUO: Henrik Ljosland og Melina Pambou Sundfør i sportssatsingen Rødt kort. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer

Rødt kort leverte i år en strålende fotball-EM- og OL-dekning, der de hadde egne programkonsepter knyttet til hvert arrangement kombinert med livesendinger.

Non Stop

Non Stop er Dagbladet TVs mest spektakulære konsept. De leverer de elleville klippene du ikke vil gå glipp av. Her finner man alt fra tabbe-videoer til nyheter fra dyrenes verden.

SPEKTAKULÆRT: Christian Wehus og Sondre Rahm i TV-konseptet Non Stop.
SPEKTAKULÆRT: Christian Wehus og Sondre Rahm i TV-konseptet Non Stop. Vis mer

Non Stop har også sitt eget Snapchat-show, og begynte høsten 2021 også å publisere innhold på TikTok.

Foto

Dagbladets fotoavdeling leverer til alle Dagbladets publiseringskanaler: Til Dagbladet.no, Dagbladet TV, Dagbladets papirutgave og til Dagbladet Pluss.

ALLE STORE HENDELSER: Dagbladets fotografer, her ved Lars Eivind Bones, leverer til alle Dagbladets publiseringskanaler. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
ALLE STORE HENDELSER: Dagbladets fotografer, her ved Lars Eivind Bones, leverer til alle Dagbladets publiseringskanaler. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

Dagbladets fotografer leverer alt fra stillbilder til direktesendinger og klipp/innslag.

De er til stede på alle store hendelser, og bidrar også med å utforme vårt visuelle fotouttrykk.

Dagbladet nisje

Dagbladet har i tillegg to store nisjesider: Forbrukernettstedet DinSide og næringslivsnettstedet Børsen.

DinSide

DinSide er Norges største forbrukernettsted. DinSide har i 2021 pusset opp med nytt design. I tillegg har nettstedet lansert nye nisje-satsinger. DinSide har også lansert et nytt TV-konsept.

NORGES STØRSTE: Din Side har i tillegg til nytt design også lansert et nytt TV-konsept med Embla Augusta Hjort-Larsen.
NORGES STØRSTE: Din Side har i tillegg til nytt design også lansert et nytt TV-konsept med Embla Augusta Hjort-Larsen. Vis mer

Hovedtemaene på DinSide er bil, teknologi, økonomi, hus og hjem og reise og fritid.

DinSide har satset på en blanding av bred forbrukerjournalistikk, og samtidig levert innen tester, kalkulatorer og guider.

Børsen

Etter år to er status at Børsen er Norges nest største nettsted for finans og næringsliv målt i unike brukere. Vi er større enn både Finansavisen og Dagens Næringsliv. I august gikk vi også for første gang forbi E24 gjennom en hel uke, og var i uke 33 landets største næringslivsnettsted.

NY REKORDER: Utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne, journalist Lars Martin Gimse, avdelingsleder Nicolai Eriksen og journalistene Linn-Christin Marthinussen og Jon Even Andresen kunne juble for Børsen-rekorder i 2021. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
NY REKORDER: Utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne, journalist Lars Martin Gimse, avdelingsleder Nicolai Eriksen og journalistene Linn-Christin Marthinussen og Jon Even Andresen kunne juble for Børsen-rekorder i 2021. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

Suksessoppskriften har vært å oppfylle Børsens løfte om å levere «finans for folket», hver eneste dag.

Børsen dekker de løpende, store nyhetshendelsene. I tillegg leverer redaksjonen snakkiser som krangelen mellom Rødt og Stein-Erik Hagen og avsløringen som i saken om LO-forbundet som betalte medlemmer for å demonstrere for dem.

Børsen har som mål å være først ute med å dekke de viktigste og største eiendomsoverdragelsene, og opplever en voldsom interesse for Børsens boligsaker. Her har vi løftet dekningen betydelig det siste året, og dette er et område vi har planer om å skrive enda mer om framover.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer