Dette gjorde medpassasjerene da russeren var full og ustyrlig på Sibir-fly

Teipet og bundet med setebelter.

ANHOLDT: Mannen ble bundet på hender og føtter av sine medpassasjerer. Da han landet i havnebyen Vladivostok ble han pågrepet av politiet. Foto: Vostok-Media
ANHOLDT: Mannen ble bundet på hender og føtter av sine medpassasjerer. Da han landet i havnebyen Vladivostok ble han pågrepet av politiet. Foto: Vostok-Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det gikk hardt for seg på flyturen fra Hongkong til byen Vladivostok i Russland.

En video fra flyturen viser dramaet som utspilte seg inne i flykabinen på Siberia Airlines flynummer 546 mandag.

Mannen i rød skjorte, som på bildet ligger fastbundet med setebelter og teip på kabingulvet, gjorde nemlig det vanskelig for seg selv da han lagde bråk med medpassasjerene, skriver russiske Vostok-Media.

I videoen begynner mannen, som ifølge Vostok-Media var full, å yppe seg på de andre passasjerne på flyet. Det tar imidlertid ikke lang tid før et par dristige passasjerer konfronterer ham.

Plutselig kommer en mann løpene og slår etter mannen. Han og et par andre får dratt den ustyrlige passasjeren i bakken, før de fortsetter å sparke ham mens han ligger nede.

Videoen er filmet av andre passasjerer på flyet, og det blir stor oppstandelse når mannen blir dratt i bakken. Resultatet er, som sett på bildet, at mannen blir lagt i bakken og bundet fast med setebelter og teip.

Mannen ble pågrepet av politiet ved ankomst Vladivostok, men det er ennå ikke kjent om det venter noen straff for ham.

Det har den siste tida blitt varslet fra flere hold om at man ønsker alkoholbegrensinger på flyplasser på grunn av utagerende flypassasjerer, skriver The Telegraph.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer