Dette hadde ikke Pappa ventet da han skulle hente Sebastian (5) i barnehagen

Facebook-video har fått 10 000 «likes».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Han er ukas sjarmtroll og kanskje framtidens håp innenfor sykkelcross?

17. oktober lastet Marius Brandshaug (29) fra Skåla rett utenfor Molde opp en video av sønnen Sebastian (5) på Facebook.

- Slet ut to par joggesko Videoen var titulert slik:

«Henta gutten i barnehagen idag, så ropte han at i måtte komme å sjå...i tenkte at ta måtte i filme. Her er resultatet! Han har 100% kontroll!»

I videoen over sparker Sebastian opp god fart med en trehjulsykkel, før han på elegant vis utfører en 180-graders sladd, og stopper perfekt parkert inntil veggen.

Sebastian går siste året på Vågsetra barnehage. Pappa Brandshaug, som til daglig jobber som avdelingsleder på sluttmontering i Bussbygg,  kan fortelle at sønnen vier største delen av fritiden i barnehagen på sykkelsetet.

- Han trener hele tiden på sladd og triks. I sommer slet han ut to par med joggesko fordi han sladdet så mye, forteller han.

Facebook-hit På få dager har nesten 10 000 på Facebook latt seg fascinere av Sebastians sladdeferdigheter og presset «like» på videoen.

372 personer har delt videoen videre.

- Responsen er over all forventning. Det er morsomt å følge utviklingen på en slik spredning, forteller pappa Marius Brandshaug.

Han kan røpe at sønnen er over gjennomsnittet interessert i biler og fart.

- Jeg, Sebastian, min samboer Tone Nygård Nilsen og datteren min Natalie (6) er på vei inn til Oslo Motorshow denne helgen, stråler Brandshaug over røret med dbtv.